Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe showroom Design Tegels Breda

Afgelopen vrijdag (11 oktober) vond de officiële opening plaats van de nieuwe showroom van Design Tegels Breda. Na maanden van intensief werk is de showroom een feit. De ruimte biedt een breed scala aan tegels en sanitair van het gerenommeerde merk Duravit. André van Dongen van Duravit benadrukte op LinkedIn het belang van deze samenwerking: "Een mooi voorbeeld hoe twee bedrijven elkaar kunnen versterken."



Diversiteit in collectie
Design Tegels Breda is gespecialiseerd in cementtegels, ook wel bekend als Portugese tegels. Deze handgemaakte producten zijn opnieuw leven ingeblazen in de 21e eeuw en hebben wereldwijd aan populariteit gewonnen. De authentieke patronen uit het verleden zijn geëvolueerd naar vrolijke, moderne varianten in diverse kleurencombinaties, waardoor cementtegels zijn getransformeerd tot Designtegels.

Naast cementtegels heeft het bedrijf zijn expertise uitgebreid naar Marokkaanse tegels, waaronder Zelliges, Bejmat en Platta's. Deze tegels staan bekend om hun unieke kleuren en handgemaakte kwaliteit. Regelmatige bezoeken aan de fabriek in Marokko zorgen ervoor dat het team steeds weer wordt geïnspireerd door de schoonheid van deze producten.

De collectie van Design Tegels Breda omvat niet alleen cement- en Marokkaanse tegels, maar ook Spaanse wandtegels in honderden kleuren en vormen. Daarnaast zijn er marmer mozaïeken, Italiaanse plavuizen en zelfontworpen tegels en patronen beschikbaar.



Meer informatie:
Design Tegels
www.designtegels.nl

Publicatiedatum: