Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slamp viert 30 jaar met lancering Fiordlys

Slamp zet de viering van zijn 30-jarig jubileum voort met de lancering van Fiordlys, een nieuwe collectie van ontwerper Paolo D'Arrigo. Deze collectie vertegenwoordigt de evolutie van Slamp gedurende drie decennia en toont de toewijding van het bedrijf aan innovatie in vorm en materialen.

Fiordlys haalt inspiratie uit de biologische vormen van de natuur, zoals de Aurora Borealis en Scandinavische kliffen. Het ontwerp heeft een sculpturale esthetiek die de rust en frisheid van de natuur in elke ruimte brengt met subtiele elegantie.

De collectie heeft een concentrische schelpstructuur die de 30-jarige reis van Slamp weerspiegelt door het gebruik van drie belangrijke materialen: Opaflex met zijn gouden tint, Lentiflex met zijn geribbelde textuur die iriserende effecten creëert, en gemetalliseerde folie die poëtische licht- en schaduweffecten produceert. Fiordlys combineert hedendaags design met traditionele glasblaastechnieken en is verkrijgbaar in drie kleuren: Wit, Goud en Zilver.

Elk stuk wordt met de hand gemaakt volgens een nauwgezet proces dat lijkt op haute couture, waarbij technopolymeerplaten worden getransformeerd tot decoratieve driedimensionale volumes.

Oprichter Roberto Ziliani benadrukt dat het blijvende enthousiasme en de experimentele geest van Slamp het hart van het bedrijf blijven vormen, zoals ook blijkt uit de recente Compasso d'Oro Career Award.

Meer informatie:
Slamp
[email protected]
www.slamp.com

Publicatiedatum: