Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Superkeukens Middelburg heropend

Superkeukens Middelburg heeft zijn deuren geopend op een nieuwe locatie in het voormalige pand van BCC. De verhuizing werd aangekondigd door Roy Hundersmarck, de nieuwe eigenaar van de keukenwinkel. Hoewel de nieuwe winkel al enkele dagen open was in verband met een voorspoedige verbouwing en herinrichting, werd de zaak op 11 oktober officieel heropend. Dat meldt Wij zijn De Stad Middelburg.



De nieuwe showroom heeft een aanzienlijke transformatie ondergaan en is meer dan twee keer zo groot als de vorige locatie. Roy Hundersmarck gaf aan dat de uitbreiding een uitdaging was, maar het eindresultaat is geslaagd. De winkel biedt nu een breder assortiment aan prachtige meubels en accessoires die ook te koop zijn, waaronder opvallende items zoals een schaakbord voor aan de muur.

Wat betreft de oude locatie op de Woonboulevard Middelburg, zijn er al geïnteresseerden, maar verdere details hierover zijn nog niet bekend. Roy Hundersmarck belooft dat er later meer informatie zal volgen.



Bron: Wij zijn De Stad Middelburg

Publicatiedatum: