Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eddy Janse van Bravoure Badkamers:

'Het adviseren van klanten en daar de tijd voor nemen vind ik het mooiste om te doen'

Met meer dan 30 jaar ervaring is Bravoure Badkamers het adres in Goes en omstreken voor badkamers, meubels, sanitair, toilet en accessoires. Het bedrijf beschrikt over een sanitair- en tegelshowroom van 400 m². Hier wandel je van badkamer naar badkamer – voor elk budget: van het eigen merk, maar ook van A-merken als Villeroy & Boch, Grohe en Sphinx.


Eddy Janse in de showroom van zijn Bravoure Badkamers.

Op zijn 55e besloot Eddy Janse een eigen onderneming te starten en opende twee jaar geleden Bravoure Badkamers. Hoewel de naam niet specifiek gekozen is om zijn eigen lef te benadrukken, staat deze wel symbool voor zijn visie: het mag allemaal wel wat spannender in de badkamer.

Eddy groeide op in Zoutelande, waar hij verschillende baantjes had, van glazen ophalen in een discotheek tot werken bij een camping. Zijn carrière in de badkamerbranche begon later, toen hij bij Midavaine Installatietechniek in de verkoop terechtkwam. "Het voelde alsof ik mijn eigen winkeltje runde", zegt Eddy. "Het adviseren van klanten en daar de tijd voor nemen vind ik het mooiste om te doen."

Lees hier het complete interview.

Meer informatie:
Bravoure Badkamers
Verrijn Stuartweg 10
4462 GE Goes
0113 – 405 021
[email protected]
www.bravourebadkamers.nl

Publicatiedatum: