Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grootse heropening van Baderie Houten

Na een intensieve verbouwing heeft Baderie Houten op 1 oktober jl. haar vernieuwde showroom heropend. Klanten kunnen nu genieten van meer inspiratie, met moderne badkameropstellingen, ruime indelingen en de nieuwste trends. De heropening valt samen met de landelijke Woonmaand, en dat viert Baderie Houten uitgebreid. Van moodboard-sessies tot advies van bekende interieurstylisten, er is voor iedereen iets te doen. Dit is de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor je eigen badkamer.



Wat deze Woonmaand extra bijzonder maakt, is de aanwezigheid van interieurstylisten Theo-Bert Pot en Johanneke Delsink in de showroom. Beide stylisten geven persoonlijk advies aan bezoekers, of het nu gaat om kleuradvies of het maken van een moodboard. Zij zorgen ervoor dat je de juiste keuzes maakt voor jouw ruimte. Bezoekers die hun bezoek plannen tijdens de Woonmaand, maken bovendien kans op gratis stylingadvies van een van de interieurstylisten.

Baderie Houten nodigt iedereen uit om de vernieuwde showroom te komen bekijken. Om de heropening extra feestelijk te maken, biedt Baderie Houten tijdens de Woonmaand een bijzonder cadeau aan: bij de aankoop van een badkamer ontvang je een gratis Sunshower White Pure.

Meer informatie:
Baderie Houten
De Maat 1
3991 AN Houten
030-3400020
[email protected]
www.baderie.nl

Publicatiedatum: