Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

I-KOOK Almere viert feestelijke heropening

Afgelopen vrijdag (11 oktober) heropende I-KOOK Almere haar volledig vernieuwde keukenwinkel. Samen met vrienden, familie, klanten en zakenrelaties werd het moment gevierd met een feestelijk event. Speciale gast was oud Ajax-voetballer Pim van Dord, die het symbolische lint doorknipte om de vernieuwde winkel officieel te openen.



Tristan de Ruiter, sinds 2023 ondernemer en mede-eigenaar van I-KOOK Almere, kijkt samen met zijn team – bestaande uit Leon Schulp, Ron Hubers en Henry Hoen – terug op een succesvolle heropening. De afgelopen maanden hebben zij hard gewerkt aan de verbouwing van de winkel, met als doel hun klanten nog beter te kunnen bedienen. "Kop vooruit, rug recht en alle touwtjes vast", is het credo van het team, dat samen maandelijks zo'n 25 klanten blij maakt met een op maat gemaakte keuken.

I-KOOK Almere staat bekend om zijn klantgerichte aanpak, waarbij het team van begin tot eind betrokken blijft bij het gehele proces. "We zorgen ervoor dat elke klant zich gehoord voelt en we nemen hen stap voor stap mee van ontwerp tot realisatie", aldus De Ruiter. Het resultaat is een persoonlijke service die hun klanten enorm waarderen.



De heropening stond ook in het teken van een bijzonder doel: de winkel is een trotse sponsor van Muziekids (Muziekids DeKinderkliniek - Muziekids), een organisatie die zich inzet voor muziekbeleving in ziekenhuizen voor kinderen. Door deze samenwerking draagt I-KOOK Almere bij aan het welzijn van kinderen die in moeilijke tijden zitten.

Roel Oostra (directeur Keukenspectrum Groep): "Dit team staat voor de waarden van I-KOOK: stralend en vol energie, persoonsgericht en natuurlijk op-en-top vakkundig"

Meer informatie:
I-KOOK
www.i-kook.nl

Publicatiedatum: