Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukentrends 2025: Sculpture Club en Raw Luxury

Sculpture Club en Raw Luxury: dat zijn volgens Dekker Zevenhuizen dé keukentrends voor 2025. Twee stijlen waarin duurzaamheid en natuurlijke materialen een belangrijke rol spelen – maar die duidelijk verschillend zijn. Want waar Sculpture Club staat voor licht en ruimtelijkheid, is de Raw Luxury keuken stoer en donker. Dekker Zevenhuizen heeft deze trends samen met trendforecaster Monique van der Reijden uitgebreid in kaart gebracht en vertaald naar concrete producten voor de keuken.


Evora Quartz Amadeo.

Functioneel, harmonieus, holistisch en artistiek
In de trend Sculpture Club voelt de keuken holistisch en kunstzinnig aan, maar wordt de optimale functionaliteit nooit uit het oog verloren. De open keuken verspreidt zich steeds meer over het totale interieur en de materialenmix wordt diverser – al is er duidelijk een basis van naturellen. Het resultaat is een zachte, luxe, sensuele energie en sfeer.

De nieuwe industriële en rauwe stijl
De basis van de Raw Luxury keuken is stoer, natuurlijk en architectonisch. Er ontstaat een nieuw soort industrieel, high-end gevoel waarin hergebruik en duurzame materialen een belangrijke rol spelen, en de focus ligt op hout, beton, steen en metaal. Maatwerk interieur-items, ambachtelijke accessoires en high-techapparatuur geven de rauwe sfeer meer diepte.


Evora Ceramics Abraxas.

Welke keukenwerkbladen en -accessoires passen in de twee trends, hoe zien de natuurgetrouwe prints eruit en hoe kun je de verschillende materialen mooi combineren? Dat is vanaf november te zien in het Dekker Trend Centre in Zevenhuizen (bezoek alleen op afspraak).

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
Nijverheidscentrum 2
2761 JP Zevenhuizen
[email protected]
www.dekkerzevenhuizen.nl

Publicatiedatum: