Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw tapijt Interfloor vervaardigd uit 100% PA Solution Dyed Nylon

'Mix van stijl en duurzaamheid voor zowel residentieel als commercieel gebruik'

Maak kennis met Rigati Project SDN van Interfloor, een mix van stijl en duurzaamheid voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Dit tapijt is vervaardigd uit 100% PA Solution Dyed Nylon, wat zorgt voor levendige kleuren die ook onder de zwaarste omstandigheden behouden blijven.

Rigati Project SDN is bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen en bleekmiddelen, waardoor het bijzonder geschikt is voor drukbezochte ruimtes waar vlekbestendigheid en lichtechtheid essentieel zijn, zoals kantoren, hotels en woningen.

Dit tapijt is ook geschikt voor gebruik op trappen en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Dankzij de antistatische eigenschappen en akoestische verbeteringen biedt Rigati Project SDN niet alleen comfort, maar draagt het ook bij aan een serene en rustige omgeving.

Verder staat veiligheid voorop, en daarom is Rigati Project SDN brandvertragend gecertificeerd met een Bfl-s1 classificatie. Dit betekent dat je met een gerust hart kunt genieten van de luxe en warmte van je nieuwe tapijt, wetende dat je ruimte extra beveiligd is tegen brand.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: