Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GROHE SPA breidt portfolio uit met de Rainshower

Mensen worden zich steeds bewuster van het belang van mentale gezondheid en welzijn. Hierdoor gaan we op zoek naar oplossingen voor onze leefomgeving die niet alleen esthetisch zijn, maar ook bijdragen aan een gevoel van welzijn en een gezondere levensstijl. GROHE SPA heeft haar portfolio uitgebreid met de Rainshower Aqua Pure. Met een focus op gezondheid en welzijn belichaamt deze doucheoplossing het gedachtegoed van SPA: "Salus per aquam" (Latijn voor "Gezondheid door water").

Het douchesysteem beschikt over een innovatief filter voor waterzuivering, dat onzichtbaar is geïntegreerd in de thermostaat. Hierdoor is het water uitzonderlijk zacht voor huid en haar, wat bijdraagt aan een gevoel van welzijn. Functionaliteit en een strak design komen bij de Rainshower Aqua Pure samen in de verborgen metalen bedieningsknoppen van de SmartControl thermostaat, die discreet uit de behuizing komen wanneer ze geactiveerd worden. Naast dat het douchesysteem de badkamer transformeert tot een thuis-wellness, maakt het daarnaast een visueel statement vanwege het strakke design.



Thuis-wellness
GROHE Rainshower Aqua Pure verheft de badkamer tot een serene thuis-wellness, en verbetert de wellness-ervaring verder met zijn ruime hoofddouche, die verkrijgbaar is in zowel een ronde als rechthoekige vorm. Als gebruiker kun je kiezen uit twee verschillende straalsoorten: Rain, dat doet denken aan een rustgevende zomerse bui, of ActiveRain, dat is ontworpen voor zowel het reinigen met shampoo als verkwikkende massages.

De handdouche maakt het mogelijk om de ervaring te individualiseren met wel drie verschillende straalsoorten: Rain, Active Massage, een pulserende straal, en Rain+, die lucht en water mengt voor pure ontspanning van lichaam en geest. De verschillende straalsoorten en hoofd- en handdouches worden moeiteloos geregeld met de SmartControl thermostaat, die aanpassingen van temperatuur en watertoevoer eenvoudig mogelijk maakt. Met een simpele draai aan de knop kun je het volume verhogen van Eco naar Full Flow of juist verlagen, en zelfs persoonlijke instellingen opslaan voor een volgende douchebeurt.

Veelzijdige mogelijkheden voor badkamers op maat
GROHE Rainshower Aqua Pure is verkrijgbaar in het kleurenpalet van de GROHE Colors lijn, wat het mogelijk maakt om een design te kiezen dat perfect past bij jouw badkamer. De kleuren worden standaard geleverd met zwarte glazen accenten voor de acrylglazen sproeivlakken van de hand- en hoofddouches en het veiligheidsglas op de thermostaat. Bij de chromen versie van de douche kan hier ook wit voor worden gekozen.

Het douchesysteem kan worden aangevuld met een planchet van hoogwaardige materialen zoals veiligheidsglas en metaal. Deze is in hoogte verstelbaar en biedt extra opbergruimte, terwijl het de douche ook stijlvol aankleedt. Dankzij de verschillende mogelijkheden om het design aan te passen, dient de GROHE Rainshower Aqua Pure als veelzijdige toevoeging aan het GROHE SPA-portfolio. Zo past het perfect bij kraanseries zoals GROHE Allure, zodat je een harmonieuze, op elkaar afgestemde badkamer kunt samenstellen die rust en sereniteit uitstraalt.

Meer informatie:
GROHE SPA
www.grohespa.com

Publicatiedatum: