Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kijkje in nieuwbouwhuis van interieurstylist Renske Hoff:

'Imperfecties geven sfeer aan een huis'

In de Amsterdamse wijk Houthavens hebben interieurstylist Renske Hoff en haar partner Lex samen met hun twee zoons, Scott en Bowie, een uniek nieuwbouwhuis ingericht. Dit drie verdiepingen tellende huis, dat ze sinds 2018 bewonen, is vanaf de bouwtekening omgetoverd tot een persoonlijk en sfeervol thuis. Hoff heeft hierbij haar voorliefde voor een gedurfde en dynamische inrichting gecombineerd met een balans tussen oud en nieuw.


Interieurstylist Renske Hoff. Foto: Krista van der Niet.

Hoff's passie voor verzamelen komt duidelijk naar voren in het interieur, waarin een mix van antieke en vintage stukken samen met moderne designobjecten een unieke sfeer creëren. Haar verzameldrang wordt geïnspireerd door haar reizen, waarbij ze vaak specifieke voorwerpen zoekt, zoals Italiaanse aardewerken potten en Zweedse glazen vaasjes. Dit zorgt voor een warme, gezellige sfeer in ruimtes zoals de keuken, die gevuld is met een grote collectie bordjes en kopjes.

Het interieur van het huis is constant in beweging. Hoff verandert regelmatig de inrichting, zodat de ruimtes fris en interessant blijven. Warme, donkere kleuren spelen een prominente rol, met bijvoorbeeld een bordeauxrode lambrisering in de woonkamer die zorgt voor sfeer en diepte. Innovatieve ontwerpen zijn ook zichtbaar in de kinderkamers en badkamer, waar plafondillustraties en groene tinten een sprookjesachtige sfeer creëren.

De slaapkamer heeft een rustiger kleurenpalet gekregen, geïnspireerd door een kleed dat Hoff van haar schoonouders cadeau kreeg. Dit weerspiegelt haar filosofie dat imperfecties een huis karakter en persoonlijkheid geven. Dit oog voor detail is ook terug te vinden in de badkamer, die ze zelf ontwierp, en in de humoristische accenten in het toilet.

Bron: De Volkskrant

Meer informatie:
Haushoff
www.haushoff.com

Publicatiedatum: