Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rinke Zwaan: "Ik ben officieel onderneemster geworden van Scandinature Home!'

Rinke Zwaan, een student van het Hout- en Meubileringscollege, heeft officieel de sprong gewaagd naar ondernemerschap met de oprichting van haar eigen bedrijf, Scandinature Home.

Na een periode van overpeinzing en uitstel heeft Rinke besloten haar passie voor interieurontwerp om te zetten in een zakelijke onderneming. "We gaan het gewoon doen", zegt ze vol enthousiasme op social media. Rinke is momenteel in het laatste jaar van haar opleiding, waar ze haar vaardigheden verder ontwikkelt en tegelijkertijd haar werkervaring opdoet. Ondanks de drukte die deze combinatie met zich meebrengt, is ze vastbesloten Scandinature Home uit te breiden.



Interieur- en kleuradvies

Scandinature Home richt zich op het bieden van professioneel interieur- en kleuradvies aan klanten die hun woon- of werkruimte willen vernieuwen. Klanten kunnen binnenkort de website van Scandinature Home bezoeken, waar een overzicht van het aanbod en prijzen beschikbaar zal zijn. Voor nu kunnen geïnteresseerden al contact opnemen met Rinke voor vragen of een eerste consult. Rinke benadrukt dat ze haar bedrijf wil laten groeien naast haar studie en werk.

Bron: Rinke Zwaan

Publicatiedatum: