Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LaminaatOutlet verandert bedrijfsnaam die beter aansluit bij productaanbod

LaminaatOutlet, gestart in 2004 in een kleine loods in de Waarderpolder in Haarlem, heeft haar naam aangepast in De Vloerenzaak om beter aan te sluiten bij het uitgebreide vloerenaanbod. Het bedrijf begon met een magazijn en showroom, waarbij ook online verkoop werd aangeboden, iets wat destijds vrij uniek was. Klanten reisden van ver om outletaanbiedingen te bekijken en konden deze direct meenemen of laten bezorgen op locaties in heel Nederland.



In de loop der jaren heeft LaminaatOutlet haar assortiment laminaatvloeren aanzienlijk uitgebreid, inclusief de benodigde ondervloeren en plintafwerking. Het aanbod werd verder diversifieert met de toevoeging van houten vloeren en later pvc-vloeren. Voor de doelgroep van zachte vloerbekleding is er ook een speciale afdeling voor tapijt en tapijttegels in het assortiment opgenomen.



"Inmiddels zijn wij al vele jaren specialist in vloeren, hetgeen blijkt uit het vertrouwen van de klanten die al vele jaren bij ons komen. Inmiddels komen kinderen van de eerste generatie klanten ook al vloeren kopen bij ons, een mooier compliment kun je niet krijgen. Na 20 jaar een frisse start op naar de volgende 20", laat het vloerenbedrijf weten.



Meer informatie:
De Vloerenzaak
Oudeweg 105
2031 CC Haarlem
023 531 33 92
[email protected]
www.devloerenzaak.nl

Publicatiedatum: