Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwste tapijtkwaliteit Da Vinci SDY voor zwaar woongebruik en licht projectgebruik

Interfloor presenteert haar nieuwste tapijtkwaliteit: Da Vinci SDY. Dit innovatieve tapijt is speciaal ontworpen om zowel comfort als duurzaamheid te bieden, waardoor het geschikt is voor zwaar woongebruik en licht projectgebruik.

Da Vinci SDY onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. Het tapijt is niet alleen geschikt voor trappen en vloerverwarming, maar behoudt ook zijn kleur dankzij zijn hoge lichtechtheid. Verkrijgbaar in 16 unieke kleuren, variërend van frisse lentetinten tot stijlvolle grijze en blauwe tonen, biedt de Da Vinci SDY altijd een perfecte match voor elk interieur.



Wat de Da Vinci SDY ook bijzonder maakt, is het gebruik van solution dyed yarns. Deze verftechniek zorgt ervoor dat de garens volledig doordrenkt zijn met kleur, wat resulteert in ongeëvenaarde kleurechtheid. Zelfs bij blootstelling aan intens zonlicht en grondige schoonmaakbeurten blijven de kleuren levendig en stralend. De Da Vinci SDY valt in de hoogste comfortklasse (klasse 5), wat garant staat voor een zacht en luxueus gevoel onder de voeten.

Tevens is veiligheid een prioriteit bij de Da Vinci SDY. Het tapijt voldoet aan de Europese brandveiligheidsnorm Cfl-s1, wat het een veilige keuze maakt voor zowel woonomgevingen als lichte commerciële ruimtes. Met de introductie van de Da Vinci SDY bieden we een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Dit tapijt speelt in op de behoeften van moderne consumenten die op zoek zijn naar kwaliteit en duurzaamheid in hun vloerbedekking.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: