Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vincent Sheppard kocht met steun van bank een magazijn in de VS

Vincent Sheppard, de Vlaamse specialist in de traditionele Lloyd Loomtechniek, waarbij papier om metaaldraad wordt geweven, heeft met financiƫle ondersteuning van KBC Bank USA een magazijn aangeschaft in High Point, North Carolina. Deze strategische investering stelt het bedrijf in staat om zijn activiteiten in de Verenigde Staten verder uit te breiden en sneller aan de groeiende vraag te voldoen.



De aankoop van het magazijn in High Point is cruciaal voor de groeiambities van Vincent Sheppard in de VS, waar het bedrijf momenteel slechts 5% van zijn omzet genereert. Het nieuwe magazijn zal dienen als een logistiek centrum voor de meubelproductie en -distributie en biedt mogelijkheden om een lokaal verkoopteam op te bouwen dat zich richt op de Amerikaanse markt.

Jos Destrooper, Managing Director van Vincent Sheppard, benadrukt het potentieel van de Amerikaanse markt en de verschillen in consumentenvoorkeuren. "Amerikanen houden van vlechtwerk en neigen naar klassiekere stijlen", legt Destrooper uit aan De Tijd. "E-commerce is hier verder ontwikkeld, wat betekent dat we altijd voldoende voorraad moeten hebben voor onze online collecties."

KBC Bank USA speelt een sleutelrol in deze uitbreiding. De bank biedt niet alleen de benodigde financiƫle middelen, maar heeft ook een lokaal team dat de specifieke behoeften van Belgische bedrijven begrijpt.

Bron: De Tijd

Publicatiedatum: