Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bouw nieuw pand Brinker is gestart

Brinker is gestart met de bouw van een nieuw hoofdkantoor op bedrijventerrein Houtakker II in Bemmel. Het drie verdiepingen tellende pand, strategisch gelegen nabij de A15, zal in het voorjaar van 2025 worden opgeleverd. Met deze uitbreiding centraliseert Brinker al zijn afdelingen onder één dak en breidt het zijn faciliteiten verder uit.

Het nieuwe hoofdkantoor, dat een hoogte van 11 meter bereikt, biedt ruimte aan moderne kantoren, twee ruime showrooms en een geavanceerd magazijn met een capaciteit van 16.500 m³. Het magazijn, uitgerust met een container laaddock, stelt Brinker in staat om de logistieke processen efficiënter en flexibeler te laten verlopen. Hierdoor verwacht het bedrijf de dienstverlening verder te optimaliseren.



Naast de zakelijke functies biedt het nieuwe pand ook ruimte voor evenementen. Op de tweede en derde verdieping worden showrooms ingericht waar zowel de Brinker-collecties als de private label-collecties worden gepresenteerd. De private label showroom wordt direct gekoppeld aan de Research & Development-afdeling om in samenwerking met klanten maatwerkoplossingen te ontwikkelen in kleur en materiaal. Dit maakt het mogelijk om snel in te spelen op klantspecifieke wensen en nieuwe trends.

In de aanloop naar de opening plant Brinker een eerste bedrijfsevenement, waarbij het samenwerkingen wil aangaan met andere groothandels en fabrikanten in de interieurbranche om een aantrekkelijk en divers aanbod te presenteren.

De verhuizing naar het nieuwe pand staat gepland voor begin 2025. Om de overgang naar het nieuwe magazijn soepel te laten verlopen, is Brinker alvast gestart met de voorbereidingen en een speciale actie waarbij gratis vloerkleden worden aangeboden. Deze ludieke actie helpt om het huidige magazijnbestand te reduceren en zorgt voor een frisse start in het nieuwe pand.



Meer informatie:
Brinker.
Veilingweg 9
6851 EG Huissen
[email protected]
www.brinkercarpets.nl

Publicatiedatum: