Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ikea maakt reuzensprong

Topnotering voor Dille & Kamille in de lijst Inspirerende 40

Voor het 14e jaar op rij zijn de 40 meest inspirerende organisaties uit Nederlander op een rijtje gezet. De Inspirerende 40, een initiatief van Synergie, is ontstaan omdat de voorbeelden voor de toekomst niet de organisaties zijn die vandaag domineren, maar de organisaties die Nederlanders inspireren.

Qua interieurbedrijven staat Ikea het hoogst in de lijst; op plek 3. Maar ook Dille & Kamille heeft een mooie plaats (5) weten te bemachtigen. Veder zijn ook Elho (12), Rituals (14), Bol. (15) en Intratuin (18) terug te vinden in de lijst.



Reactie Dille & Kamille
"Wat een eer! Dille & Kamille staat op plek 5 in de Inspirerende 40", laat het bedrijf weten op social media. "Al 50 jaar willen we mensen inspireren om zich meer te verbinden met zichzelf en met anderen en te genieten van kleine, alledaagse momenten. Deze 5e plaats is een prachtig cadeau in ons jubileumjaar en een bevestiging dat onze waarden nog steeds springlevend zijn. Dank aan iedereen die deel uitmaakt van deze reis – van werknemers tot leveranciers en natuurlijk klanten. Samen blijven we groeien, veranderen en inspireren."

De top 5 van De Inspirerende 40


Bekijk hier de gehele lijst.

Publicatiedatum: