Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In slechts drie nachten meet die hoe je slaapt

Beter Liggen Weken in teken van SlaapID-sensor

De Beddenspecialist winkels luiden het najaar in met de Beter Liggen Weken, een kans voor iedereen die op zoek is naar ultiem slaapcomfort. Vanaf 7 oktober t/m 17 november staan de deuren open bij jouw lokale Beddenspecialist.nl om bezoekers te voorzien van persoonlijk slaapadvies, inclusief de populaire SlaapID thuismeting.



Gratis SlaapID thuismeting
Bij Beddenspecialist.nl staat goed liggen centraal en dat begint met het juiste bed. Daarom wordt tijdens de Beter Liggen Weken de SlaapID thuismeting gratis aangeboden. In slechts drie nachten meet de SlaapID-sensor hoe je slaapt, zodat de slaapexperts van Beddenspecialist.nl een persoonlijk ligadvies kunnen geven op basis van jouw slaaphouding, slaapritme en -beweging.

Luxe boxsprings, dekbedden en meer
De Beter Liggen Weken bieden ook de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste collecties van onder andere LeDorm, bekend om hun duurzame, ambachtelijke matrassen en boxsprings. Daarnaast kunnen bezoekers profiteren van speciale aanbiedingen op complete bedden zoals de SLP Collection X boxspring, hoogwaardige dekbedden van LeDorm Kameelhaar en het anti-allergische SLP 2Wash dekbed. Voor wie zoekt naar een verfijnde slaapkamerinrichting, is het personaliseerbare Hasena Lounge Spezia ledikant een echte aanrader.

Duurzaam en verantwoord slapen met LeDorm
Tijdens de Beter Liggen Weken zet Beddenspecialist.nl ook de spotlight op duurzaamheid. De LeDorm matrassen en boxsprings zijn vervaardigd uit natuurlijke en duurzame materialen, wat niet alleen bijdraagt aan jouw slaapcomfort, maar ook aan een betere toekomst voor het milieu. Ontdek hoe je duurzamer kunt slapen zonder in te leveren op comfort.

Ervaar persoonlijk slaapcomfort
Lokale fysio gecertificeerde ligexperts staan tijdens de Beter Liggen Weken klaar om met uitgebreide kennis en advies te helpen bij het vinden van het perfecte bed. Het assortiment biedt voor ieder wat wils, van luxe boxsprings tot ventilerende lattenbodems zoals de Swissflex Uni-22. Bezoekers kunnen ook hun eigen bed ontwerpen met een unieke 3D-configurator, waarmee elk bed volledig gepersonaliseerd kan worden naar eigen stijl en voorkeur.

Beter Liggen Weken
Mis deze kans niet om jouw ideale slaapoplossing te vinden. Kom langs bij een van de Beddenspecialist.nl winkels en ervaar zelf het verschil tijdens de Beter Liggen Weken. Maak vandaag nog een afspraak voor de gratis SlaapID thuismeting en laat je deskundig adviseren door onze ligexperts.

Meer informatie:
Beddenspecialist
www.beddenspecialist.nl

Publicatiedatum: