Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jysk na grote brand helemaal terug in Delft

Jysk heeft gisteren (woensdag 9 oktober) onder grote belangstelling een compleet vernieuwde winkel geopend in Delft. Twee jaar na een verwoestende brand is de Deense woonwinkelketen weer te vinden op de vertrouwde locatie op woonboulevard Leeuwenstein.

De winkel van Jysk in Delft werd op 23 oktober 2022 getroffen door een grote brand. Daarbij raakte gelukkig niemand gewond, maar de schade was aanzienlijk. Om klanten toch van dienst te kunnen zijn, opende Jysk een tijdelijke winkel in de buurt. Ondertussen werkte het team hard aan een terugkeer naar de Leeuwenstein.

De winkel is vanaf de grond af volledig opnieuw opgebouwd en ingericht volgens het nieuwste concept van de Deense retailer. Klanten kunnen er terecht voor meer dan duizend vierkante meter aan wooninspiratie.



'Een van de mooiste winkels van Nederland'
Het team in Delft bestaat voor een groot deel uit vertrouwde gezichten. Medewerkers die voor de brand werkzaam waren in de winkel aan de Leeuwenstein, hebben de afgelopen twee jaar bij de tijdelijke locatie of in omliggende filialen gewerkt.

"We hebben hard gewerkt om met een fantastische winkel terug te keren op onze oude plek in Delft. En ik kan met trots zeggen dat dit echt één van de mooiste winkels van Jysk in Nederland is geworden", zegt Store Manager Johan Zuurhout.

Jysk viert de terugkeer in Delft met gratis koffie, koeken en muziek. Om 9.00 uur knipte Johan Zuurhout met zijn team het lint door. Er zijn verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70 procent. "Vanaf de eerste minuut loopt het storm in de winkel. We hebben al heel veel positieve reacties gekregen. Mensen hebben ons echt gemist", constateert Johan Zuurhout.



Vernieuwde winkel in Uden
Na de opening in Delft heeft Jysk 104 winkels in Nederland. De ambitie is om de komende jaren meer winkels te openen, om zo nog dichter bij de klant te zijn.

Daarnaast verbouwt Jysk alle bestaande winkels naar het nieuwste winkelconcept. Tegelijk met de terugkeer in Delft ging in Uden een compleet vernieuwde winkel open. De ombouwoperatie van Jysk in Nederland bevindt zich in de laatste fase.



Meer informatie:
Jysk
www.jysk.nl

Publicatiedatum: