Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Harol lanceert VR150 Blackout voorzetrolluik

Harol, fabrikant in zonwering, buitenlevenoplossingen en rolluiken, introduceert het VR150 Blackout voorzetrolluik. Naar eigen zeggen is dit de meest verduisterende oplossing op de markt. Het nieuwe rolluik is geschikt voor zowel particuliere woningen en appartementen als voor hotels en woonzorgcentra. Rolluiken zijn al lang een slimme en duurzame manier om een ruimte donker en koel te houden. Echter, laten de beste modellen nog minimaal licht door via de geleiders, de rolluikkast of de onderlat. Dankzij innovatieve technologieën heeft Harol dit probleem nu verholpen en biedt het nieuwe rolluik complete verduistering.



Innovatieve technologie voor totale verduistering
Het nieuwe VR150 Blackout rolluik heeft Harol speciaal ontworpen om maximale verduistering te bieden. De rolluikkast is voorzien van een afdichtstrip over de volledige breedte van de rolluikkast, waardoor er geen daglicht meer naar binnen kan dringen. Het rolluik beschikt daarnaast over een nauwkeurig ontworpen zwarte insert in het geleidersprofiel die zelfs de kleinste lichtweerkaatsing voorkomt. Het innovatieve design wordt versterkt door een duurzame zwarte borstel met een middenvin in de zijgeleiders, die zelfs na jaren intensief gebruik zijn lichtblokkerende functie behoudt. Om optimale verduistering te garanderen, is er ook een extra zwarte borstel in de onderlat aangebracht, waardoor er geen licht onder het rolluik door kan komen en de ruimte donker blijft.

Optimaal comfort: meer dan alleen verduistering
Het VR150 Blackout rolluik biedt niet alleen maximale verduistering, maar verbetert ook de thermische en akoestische isolatie. Hierdoor wordt lawaai van buitenaf aanzienlijk verminderd. Bovendien is het nieuwe rolluik standaard uitgerust met io-sturing, waardoor het eenvoudig geïntegreerd kan worden in een gebouwautomatiseringssysteem of domotica voor optimaal gebruiksgemak.



Betrouwbaar design
Het VR150 Blackout rolluik is ontwikkeld voor langdurig gebruik en is getest op maar liefst 10.000 cycli, wat garant staat voor jarenlange betrouwbare werking. Het rolluik is geschikt voor elk type bouwproject inclusief duurzame woningen en renovaties, en kan zowel 'op de dag' als 'in de dagopening' worden gemonteerd. De maximale afmetingen bedragen 4,2 meter in breedte, 3 meter in hoogte en 11 m² in oppervlakte. Er is keuze uit verschillende kasttypes (afgeschuind, vierkant, rond) in alle RAL-kleuren en structuurlakken zodat het rolluik perfect aansluit bij elke bouwstijl. Het VR150 Blackout rolluik van Harol biedt een stijlvolle, duurzame oplossing voor iedereen die maximale controle over zijn binnenomgeving wil.

Meer informatie:
Harol
www.harol.com

Publicatiedatum: