Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

imm cologne 2025 gaat niet door

Slecht nieuws vanuit Duitsland. De imm cologne, die van 12 tot en met 16 januari 2025 plaats zou vinden in Keulen, is afgelast. Dat vertelt Hans Verschuur, de Nederlandse vertegenwoordiger van de Koelnmesse.

''De Duitse meubelmarkt heeft het op dit moment heel erg lastig. Veel grote bedrijven hadden al aangegeven niet te komen, dit heeft een sneeuwbaleffect op de andere deelnemers. De organisatie heeft dus te weinig deelnemers om een goede beurs neer te zetten en het is de meest logische beslissing om hem dan nu ook te cancelen. Waar de geruchten er al maanden waren, is het nu definitief.''

Of er een andere editie gaat plaatsvinden, kon Hans geen antwoord op geven en dat wordt nu ook op een later tijdstip bekeken met de organisatie. ''Orgatec vindt bijna plaats, daar zijn nu alle ogen op gericht en daar zijn hoge verwachtingen van. Het lijkt ook of die beurs steeds belangrijker gaat worden'', geeft hij aan.

Tijdens de vorige editie waren er 750 exposanten aanwezig, waaronder een aanzienlijke groep Nederlandse bedrijven. De beurs trok destijds 42.000 bezoekers uit 129 landen naar de hallen van Koelnmesse.

Meer informatie volgt later...

Meer informatie:
imm cologne
www.imm-cologne.com