Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Diverse onderwerpen in De Interieur Club Podcast van oktober:

Anna Oudhof wordt het hemd van het lijf gevraagd

Oktober is begonnen en dit zijn de ontwerpen en gasten van De Interieur Club Podcast. Mark Timo gaat deze maand weer in gesprek met een aantal Business Club members en gaat het hebben over het ontwerpen van een luxe keuken. Deze maand begint de podcastserie van interieurarchitect Michiel de Zeeuw. In drie afleveringen gaat Michiel dieper in op het verbouwen en ontwerpen van een monument. En welke ontwerper gaat Evelien Reich deze maand het hemd van het lijf vragen in haar aflevering? Hieronder licht De Interieur Club de afleveringen toe.



Maandag 7 oktober | Wat netwerken mij gebracht heeft
"De Business Club 2024 is in full swing en hoe leuk is het om een aantal members aan het woord te laten en hun ervaringen te horen over het ondernemen in de interieurbranche.

Deze keer ging het over netwerken. De interieurbranche is een echte netwerkbranche en het is belangrijk jezelf te laten zien. Wat zijn de ervaringen van onze Business Club Members met netwerken. Zijn zij echte netwerkers of hebben ze het gaande weg geleerd? En wat waren hun eerste netwerkervaringen? Te gast in deze Business Club Talk waren interieurontwerpers Larissa Tanka, Colinda Kluivers en Noah Lasschuijt."

Maandag 14 oktober | Het ontwerpen van een luxe keuken
"Het ontwerpen van een luxe keuken, wat komt daar allemaal bij kijken? Te gast zijn ontwerper Frank Versteeg van The Grand Interior en Marco Moesbergen van Miele.

In deze aflevering hebben wij het over de trends, materialen en technologieën voor het ontwerpen van luxe keukens. Wat zijn de trends die onze gasten nu zien in het luxe keukensegment? En welke materialen gebruikt Frank in zijn ontwerpen? En welke technologieën zijn onmisbaar in de keukens van nu?"

Maandag 21 oktober | Het ontwerpen en verbouwen van een monument
"We hebben weer een podcastserie voor je! Interieurarchitect Michiel de Zeeuw gaat in 3 afleveringen het hebben over het ontwerpen en verbouwen van een monument. Wat komt daar allemaal bij kijken?

Hoe vlieg je een opdracht aan als het gaat om een monument? De gasten waarmee Michiel in gesprek gaat hebben jarenlange ervaring met het verbouwen van een monument. Michiel gaat in de afleveringen onder andere in gesprek met restauratie architect Leo Wevers, Anke de Goor die opdrachten doet voor Hendrick de Keyser Monumenten en restauratie architect Karin Vlaar. De komende 3 maanden een verdiepende aflevering over het ontwerpen en verbouwen van een monument."

Maandag 28 oktober | Evelien Reich in gesprek met ontwerper Anna Oudhof
"De tweede aflevering van de maandelijkse podcast van Evelien Reich. Evelien presenteert iedere laatste maandag van de maand een aflevering waar zij in gesprek gaat met een bijzondere designer.

Deze maand is dat de jonge ontwerper Anna Oudhof. Anna is een ontwerper wiens werk wordt gedreven door intuïtie, creativiteit en een praktische aanpak. Gebaseerd op een proces van vallen en opstaan, vindt Anna haar inspiratie in de natuurlijke wereld, vooral in licht en de interacties ervan met de omgeving. Haar doel is om verwondering en nieuwsgierigheid op te wekken en alledaagse momenten om te zetten in buitengewone ervaringen."

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: