Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rebellenclub verzorgt interieur voor eerste duurzame Flow-woning

Rebellenclub is als partner van BAM Wonen betrokken bij hun innovatieve Flow-woningconcept. Deze week is de allereerste Flow-woning officieel opgeleverd, en Rebellenclub heeft de eer gehad om het interieur te verzorgen. Van comfortabele banken en eetkamertafels tot stijlvolle stoelen, fauteuils en poefjes.



"Als partner van BAM denken we altijd mee in bijzondere projecten. Door ons unieke aanbod en onze specialisatie in maatwerk, zijn we in staat om een woning écht tot leven te brengen. Zo ook in de eerste Flow-woning, waarin we meubels leverden die volledig op de wensen en stijl van de woning zijn afgestemd." Deze woning is gestyled door Tanja Saarberg van vtwonen. Daarnaast heeft Rebellenclub ook de inrichting verzorgd van de modelwoning, waar toekomstige opdrachtgevers een kijkje kunnen nemen en de kwaliteit en sfeer van het Flow-concept zelf kunnen ervaren.



Matthijs van Ewijk, CEO en Creative Director van Rebellenclub: "Onze samenwerking met BAM en het Homestudios Experience Center gaat al jaren terug. Het is mooi om opnieuw een bijdrage te leveren aan een innovatief project, waarin duurzaamheid en design elkaar versterken. Onze expertise in op maat gemaakte meubels maakt het mogelijk om bijzondere woonoplossingen te bieden voor unieke projecten zoals deze Flow-woning."

Rebellenclub is sinds 2019 partner van het Homestudios Experience Center van BAM, waar toekomstige bewoners van BAM-woningen worden begeleid in hun persoonlijke woonreis. Hier kunnen zij niet alleen inspiratie opdoen, maar ook kennismaken met het brede assortiment meubels, woonaccessoires en vloerkleden, zowel fysiek in het Experience Center als online. Het doel is om mensen op een toegankelijke manier te helpen hun droomhuis in te richten, met stijlvolle en duurzame producten in alle prijsklassen.



Meer informatie:
Rebellenclub
[email protected]
www.rebellenclub.com

Publicatiedatum: