Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goossens lanceert opvallend bedframeconcept

Goossens lanceert bedframe Switch. Volgens de woonwinkel is het een "revolutionaire bedframeconcept met wisselbare hoezen, ontworpen om de slaapkamer een nieuwe uitstraling te geven op elk gewenst moment. Een bedframe is een investering voor het leven."



Wat je vandaag mooi vindt, kan over een jaar weer anders zijn. Daarom heeft Goossens bedframe Switch ontwikkeld, zodat het bedframe eenvoudig kan worden aangepast aan veranderende interieurvoorkeuren. "Binnen 3 minuten wissel je de hoes en krijgt het bedframe, en daarmee de slaapkamer, een totaal nieuwe look. De hoezen van bedframe Switch zijn vervaardigd uit onze hoogwaardige en luxe meubelstoffen."

Met het bevestigingssysteem zit de nieuwe bedframe hoes altijd strak en recht, wat betekent dat je binnen no-time een nieuwe look creƫert, elk seizoen weer. Het vervangen van enkel de hoes, in plaats van het hele bedframe, is bovendien een duurzame keuze.



Meer informatie:
Goossens
www.goossenswonen.nl

Publicatiedatum: