Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

54e CIFF Shanghai trekt 90.000 bezoekers

China International Furniture Fair (CIFF Shanghai) heeft zijn 54e editie succesvol afgesloten in het National Exhibition and Convention Centre in Shanghai Hongqiao. Met het thema 'Design Empowerment - Dual Internal-External Drive' bracht de beurs de volledige meubelketen samen onder één dak.

De beurs was opgedeeld in verschillende themagebieden, zoals Design Eden – Contemporary Design Trade Fair, het Sofa Pavilion, het Smart Sleep Pavilion en het Living & Dining Room Furniture Pavilion. Daarnaast werden vijf afzonderlijke beurzen georganiseerd: CIFF WMF, CIFF Upholstery Tech, CIFF Offices & Public Spaces Exhibition, CIFF Urban Outdoor Furniture Exhibition en de CIFF Home Textiles & Accessories Lifestyle Exhibition.



Bijna 890.000 vakbezoekers
Met meer dan 1300 deelnemende merken verspreid over een tentoonstellingsoppervlakte van 300.000 vierkante meter trok het evenement 89.433 vakbezoekers aan, waarvan 10.486 uit het buitenland. Dit markeert een stijging van 18,31% in internationale opkomst en illustreert de succesvolle transitie van Chinese bedrijven van productexport naar merkexport.

Het succes van deze editie was niet alleen te danken aan het hoge aantal aanwezigen en de indrukwekkende schaal van de beurs, maar ook aan de originele productontwerpen, de hoge kwaliteit van de stands en de innovatiekracht van de deelnemende bedrijven. De beurs bood vernieuwende oplossingen voor een betere woonomgeving, zowel thuis als op kantoor, in openbare ruimtes en buiten.



Ontmoetingsplaats
CIFF Shanghai is meer dan alleen een zakelijke beurs; het is een ontmoetingsplaats voor trends, lifestyle en designcultuur. Dit jaar bood het platform ruimte aan 15 tentoonstellingen in uiteenlopende categorieën, waaronder design, theecultuur, popcultuur, materialen, kunstmatige intelligentie, lifestyle en slaap. Deze tentoonstellingen werden georganiseerd door gerenommeerde curatoren in samenwerking met topmerken en ontwerpers, wat zorgde voor een dynamische en inspirerende editie.

Meer informatie:
China International Furniture Fair (CIFF Shanghai)
www.en.ciff-sh.com

Publicatiedatum: