Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Best for Interiors houdt event voor interieurprofessionals bij Dutch Interior

Dinsdagavond 22 oktober houdt Best for Interiors een speciaal event voor interieurprofessionals bij Dutch Interior in Barneveld. Interieurstylisten, -architecten en -professionals zijn van harte welkom om op deze avond kennis te maken met zowel het inkoopplatform Best for Interiors als de mooie collecties van Eleonora, ByBoo, Urban Cotton en Sevn, die vallen onder Dutch Interior.

"Best for Interiors is een online platform dat is opgericht om interieurprofessionals de mogelijkheid te bieden om meubels en accessoires in te kopen met kortingen, zonder dat zij aan minimale voorwaarden hoeven te voldoen, zoals het plaatsen van startorders of het behalen van minimale omzetten", leggen Jan en Moniek van Best for Interiors uit. "Om interieurprofessionals de gelegenheid te geven om persoonlijk met ons in contact te komen, organiseren wij op 22 oktober een event waarop niet alleen onze huidige leden welkom zijn, maar ook iedere interieurprofessional die graag kennis wil maken met de collecties van Eleonora, Sevn, ByBoo en Urban Cotton."

Tijdens dit event zal Best for Interiors ook de livegang presenteren van het 3D-programma MyRoomPlans, dat speciaal voor Best for Interiors is ingericht. Leden die zijn aangesloten bij Best for Interiors kunnen vanaf eind oktober gebruikmaken van dit programma om op deze manier het hele assortiment dat Best for Interiors (BFI) aanbiedt, in 3D in te tekenen.

Dit houdt in dat er in het 3D-plan meubels van bijvoorbeeld HKliving, Label51, Richmond en Zuiver ingetekend kunnen worden. Deze 3D-content is kant-en-klaar beschikbaar. "Het programma is niet over één nacht ijs gegaan", aldus Jan en Moniek. "Meer dan 1,5 jaar heeft Best for Interiors samen met de firma Colijn uit Goes gewerkt aan het ontwikkelen van een bruikbaar programma. Ontstaan vanuit de vraag naar 3D-content, is het uitgegroeid tot een volwaardig 3D-programma waar beide partijen trots op zijn."

Programma 22 oktober:

  • 19:15 uur ontvangst
  • 19:30 uur welkom woord namens BFI, Dutch Interior en de firma Colijn
  • 19:45 uur kick off van het 3D programma MyRoomPlans
  • 20:00 - 21:30 uur borrel / netwerken / showroom bezoek en kennis maken met Best for interiors en de collecties van Eleonora, Sevn, By-Boo en Urban Cotton



Wil jij als interieurprofessional aanwezig zijn op dit event? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: [email protected]. Er wordt een maximum aantal bezoekers gehanteerd.

Meer informatie:
Best for Interiors
Telgterweg 6
3881 LM Putten
085 0703490
[email protected]
www.bestforinteriors.nl/partners

Publicatiedatum: