Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Van 25 naar 20 graden in slechts 5 minuten'

Van 25 naar 20 graden in slechts 5 minuten? Dat kan met Briza Net Zero van Jaga Climate Designers; de nieuwe standaard voor optimale klimaatbeheersing in woningen. Deze design fan coil is specifiek ontworpen om condenserend (deep) te koelen in particuliere woningen en werkt perfect met een warmtepomp. Ideaal voor duurzaam comfort in elk seizoen. Briza Net Zero is het mooie, krachtige en energiezuinige alternatief voor actieve klimaatoplossingen. Benieuwd naar Briza Net Zero? Bezoek dan Vakbeurs Energie van 15 t/m 17 oktober in s'-Hertogenbosch.



Maximale koelkracht
Met Briza Net Zero neemt Jaga the next step in duurzame koeling. Jaga's eerste design fan coil is specifiek ontworpen om condenserend (deep) te koelen in woningen. Dankzij de bewezen Jaga techniek met een geavanceerde warmtewisselaar met hydrofiele beschermlaag geeft de nieuwe fan coil het koelvermogen van een warmtepomp een boost. Voor optimaal rendement en meer koelvermogen, zelfs bij lage luchtsnelheden voor aanzienlijk meer comfort. Koelen met de kracht en snelheid van een airco, maar op een duurzame manier. Dat kan met Briza Net Zero.

Futureproof oplossing voor woningbouw
Duurzaam koelen en verwarmen? Met een warmtepomp in combinatie met het juiste afgiftesysteem installeer je het ideale systeem voor een duurzame toekomst. Briza Net Zero zorgt niet alleen voor deep cooling tijdens warmere dagen, maar verwarmt ook efficiënt en energiezuinig zonder gas tijdens koudere maanden. De nieuwe fan coil regelt in elke ruimte afzonderlijk de juiste temperatuur, het hele jaar door. Briza Net Zero heeft niet alleen een hoog vermogen, maar is ook fluisterstil en voldoet aan de ISO 3741:2010 geluidsnorm. De nieuwe fan coil is de ideale, futureproof oplossing voor particuliere woningbouw.

Kwaliteit, duurzaamheid én design
Briza Net Zero zorgt voor een aangenaam binnenklimaat in elk seizoen en ziet er ook nog eens mooi uit. De nieuwe fan coil heeft een verfijnd, modern en stijlvol design. Dankzij de hoogwaardige afwerking van staal, diverse moderne kleuren en zes verschillende maten past Briza Net Zero in elk interieur. Geen ruimte aan de muur? Kies dan voor het slanke plafondmodel. Briza Net Zero laat zien dat kwaliteit, duurzaamheid en design perfect samen gaan.

Van dinsdag 15 t/m donderdag 17 oktober is Jaga te vinden op Vakbeurs Energie. Bezoek stand B122 in hal 7 van de Brabanthallen in s'-Hertogenbosch en maak kennis met Briza Net Zero.

Meer informatie:
Jaga
www.jaga.nl

Publicatiedatum: