Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo belangrijk is communicatie bij een vloergeschil

"Als onafhankelijk deskundige in vloeren weet ik hoe essentieel communicatie is bij het oplossen van conflicten. Deskundigen zullen vrijwel altijd adviseren om helder te blijven communiceren en ondertussen een dossier aan te leggen. Waarom? Omdat dit de meest efficiënte manier is om samen tot een oplossing te komen", concludeert onafhankelijk deskundige in vloeren Benno Broen op social media.

Maar wat als de communicatie vastloopt? Wat als het vertrouwen is geschaad of één van de partijen niet meer bereid is om verder te praten? "In zulke gevallen is het belangrijk om andere stappen te overwegen. Heeft u al contact gehad met uw rechtsbijstandverzekeraar? Dit kan namelijk een belangrijke eerste stap zijn. Mocht u geen rechtsbijstandverzekering hebben, dan kunt u terecht bij het juridisch loket. Deze stappen zijn belangrijk, omdat het inschakelen van een onafhankelijk deskundige kosten met zich meebrengt.

Afhankelijk van de casus, de omvang en de locatie kunnen de kosten voor een onafhankelijk deskundige bij een particulier adres variëren van €600,- tot wel €1500,-. Transparantie over deze kosten is een onderdeel van ons vak, zodat u goed geïnformeerd bent voordat u een beslissing neemt.

Als onafhankelijk vloerdeskundige werk ik door heel Nederland en soms zelfs daarbuiten. Mijn opdrachtgevers zijn zeer divers: van particulieren en detaillisten tot fabrikanten, rechtsbijstandverzekeraars, advocaten en rechtbanken. De vloeren die wij onderzoeken en beoordelen variëren van dekvloeren, pvc, spc, laminaat en parket tot houten vloeren.

Met meer dan 35 jaar praktijkervaring en een up-to-date kennis van de nieuwste technieken, kunnen wij elke vloerinspectie objectief en grondig uitvoeren. Ons arsenaal aan meet- en onderzoeksapparatuur stelt ons in staat om u een helder en begrijpelijk rapport te leveren."

Bron: Benno Broen

Publicatiedatum: