Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SOFI van OISIDE:

'Een meubelcollectie van iroko hout voor outdoor livingrooms'

Sofi is een outdoorcollectie van het Spaanse merk OISIDE met een geraffineerd ontwerp geïnspireerd op organische vormen. De gebogen vormen, zowel in de gestoffeerde delen als in de houten elementen, vertegenwoordigen het organisme van de natuur met zacht afgeronde randen. Deze kenmerken zijn vooral zichtbaar in de iroko houten onderstellen van de stoelen en tafels, evenals de randen van de bekleding en de afgeschuinde randen van de porseleinen tafelbladen.

De buitenbanken in de Sofi-collectie doen denken aan solide, rotsachtige elementen, alsof ze door de natuur zijn gebeeldhouwd, terwijl het ontwerp van de tafels een meer botanische uitdrukking heeft. Samen creëren deze elementen een harmonieuze resonantie die doet denken aan een natuurlijk landschap, zowel rotsachtig als botanisch, vertaald in een meubelcollectie. De buitenbanken, verkrijgbaar in zowel individuele als grote maten, zijn gedurfde, volumineuze stukken die ontworpen zijn voor ruime, open omgevingen. Ze kunnen worden gecombineerd met verschillende tafels, van een uniek stuk dat aan de stoelen kan worden bevestigd tot bijzet- of salontafels.

Alle stukken in de Sofi collectie zijn aanpasbaar, inclusief stoffen kappen. OISIDE kan elk element aanpassen en produceren volgens de specifieke afmetingen van een project of ruimte.

Over de Republiek II BY IV
De collectie werd gecreëerd door een internationale studio voor industrieel ontwerp gevestigd in Toronto, Canada, opgericht door de eigenaars van II BY IV DESIGN, Dan Menchions en Keith Rushbrook. Hun ervaring als interieurontwerpers heeft hen sinds 2012 meer dan 50 onderscheidingen opgeleverd en ze zijn vijf keer internationaal erkend als Designers of the Year en ze behoren tot de top 50 van retail ontwerpers in de wereld. Hun werk weerspiegelt een inzichtelijke interpretatie van opkomende levensstijlen, houdingen en verwachtingen van consumenten.

Meer informatie:
SOFI - OISIDE
[email protected]
www.oiside.com

Publicatiedatum: