Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
James iPad site is vernieuwd

'Verbeteringen zijn in eerste instantie beschikbaar voor de ruim 200 James Gouden dealers'

Martijn Peters van James B.V. presenteerde tijdens InCoDa, die plaatsvond op 22, 23 en 24 september jl., zijn vernieuwde iPad design aan het publiek. Dit was een bijzonder moment, aangezien het project tegen alle verwachtingen in, op het allerlaatste moment succesvol werd afgerond. Het nieuwe design is volgens hem niet alleen een lust voor het oog, passend binnen de huidige huisstijl van James B.V., maar het biedt ook substantiële verbeteringen voor de gebruiker.

De update omvat uitgebreide ondersteuning voor juist onderhoudsadvies, toegang tot instructievideo's en James promotiefilmpjes, waardoor klanten beter ondersteund worden bij de zorg voor hun vloeren. Een innovatieve feature is dat de iPad, wanneer niet in gebruik, automatisch overgaat in een soort screensaver-modus waarbij een selectie van James' beste filmpjes wordt getoond.


Martijn Peters op InCoDa in gesprek met bezoekende klanten. FOTO WONEN360.NL

Voor winkels met een los scherm is er ook goed nieuws: de promo-presentatie kan nu in full-screen op deze schermen worden afgespeeld, een ideale manier om de aandacht van de klant te trekken. Deze verbeteringen zijn in eerste instantie beschikbaar voor de ruim 200 James Gouden dealers, die hiermee een primeur hebben. Martijn Peters moedigt daarom alle geïnteresseerden aan om de voordelen van het worden van een Gouden dealer te ontdekken.

James Gouden dealer
James B.V. stond tijdens InCoDa op de stands van Unilin Flooring en PPC, waar ze samen met het James Gouden dealer display te vinden waren. Voor de James Gouden dealers is er meer goed nieuws: de James iPad-site is vernieuwd en gelanceerd. Deze vernieuwing, die sommige dealers wellicht al op de beurs hebben opgemerkt, is nu beschikbaar voor gebruik in de James Interactief vloerdisplays. Voor de meeste dealers zal deze update automatisch verschijnen, zonder dat er actie vereist is. Deze update bevat alle eerder genoemde verbeteringen en zorgt ervoor dat de dealers hun klanten nog beter kunnen adviseren en ondersteunen.

Meer informatie:
James B.V.
Rudolf Dieselweg 28 a
NL-5928 RA Venlo
T +31 77 327 80 00
[email protected]
www.james.eu