Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RTL-baas Peter van der Vorst verkoopt z'n woonboerderij met vette winst

Peter van der Vorst, de bekende RTL-baas en voormalig tv-presentator, heeft onlangs zijn woonboerderij in Abcoude verkocht voor maar liefst 4,75 miljoen euro. Dit resultaat is meer dan het dubbele van de prijs die hij in 2016 voor het pand betaalde, namelijk 2,35 miljoen euro. Met een winst van 2,4 miljoen euro kan van der Vorst zich dus met recht een slimme vastgoedinvesteerder noemen.

De woonboerderij, die als een Rijksmonument wordt gekenmerkt, is gelegen in het pittoreske Abcoude, een dorp dat geliefd is bij vele bekende Nederlanders. Het pand bestaat uit een hoofdgebouw met een woonoppervlak van 541 vierkante meter en een bijgebouw van 126 vierkante meter. De makelaar beschrijft het als een "waar paradijs" met een adembenemend uitzicht op de omliggende weilanden en een weelderige tuin.



Luxe en comfort
Het hoofdgebouw biedt talloze luxe faciliteiten, waaronder een binnenzwembad dat energiezuinig wordt verwarmd door twee warmtepompen. Voor fitnessliefhebbers is er een sportruimte met een eigen badkamer, waardoor een abonnement op de sportschool overbodig is. Daarnaast beschikt het huis over twee werkkamers, een woonkeuken en een eetkamer met een draaibare open haard, perfect voor gezellige avonden.

Op de eerste verdieping zijn verschillende slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde is uitgerust met een eigen douche en wastafel. Het uitzicht vanuit deze kamer is volgens de makelaar "ongeƫvenaard", met zicht op de natuur rondom het historische Fort Abcoude, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.



Een verlies voor Abcoude
Met de verkoop van zijn woning verlaat Peter van der Vorst het dorp Abcoude, waar hij jarenlang heeft gewoond met zijn echtgenoot Sander en hun zoon Levi. Ondanks zijn vertrek blijven er nog genoeg BN'ers wonen in het dorp, zoals Douwe Bob, Najib Amhali en Eva Jinek, waardoor Abcoude een populaire plek blijft voor de elite.

Al met al is de verkoop van zijn woonboerderij een indrukwekkende prestatie voor Peter van der Vorst, die zijn talent voor vastgoed niet onder stoelen of banken steekt. Met zijn nieuwe woonlocatie in Amsterdam is hij klaar voor een nieuw avontuur, terwijl hij een mooi financieel resultaat achterlaat in Abcoude.



Bron: Laatste Nieuws

Publicatiedatum: