Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bijzonder jubileum Gebroeders Jonk levert predicaat Hofleverancier op

Afgelopen vrijdag 4 oktober heeft Gebroeders Jonk BV het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen uit handen van de Burgemeester van Edam-Volendam. Gebroeders Jonk BV werd in september 1924 opgericht door Willem Jonk en is sindsdien uitgegroeid tot een gevestigde naam in de beddenbranche. Inmiddels is de vijfde generatie binnen de familie actief in het bedrijf, en heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in het midden- tot topsegment van de beddenspeciaalzaken.

De huidige directie, bestaande uit Marcel, Sandra en Luc Jonk, zet de traditie van vakmanschap en innovatie voort. "We zijn supertrots en dankbaar dat we dit samen hebben weten te bereiken", aldus de directie. Het bedrijf combineert een rijke historie met moderne productiefaciliteiten, waardoor het in staat is om hoogwaardige producten te leveren die aansluiten op de wensen van de hedendaagse consument.



Eigen productie
Met eigen productie- en afwerkingsfaciliteiten in Volendam kan Gebroeders Jonk BV flexibel inspelen op de persoonlijke wensen van de eindgebruiker. Deze eigen productiemogelijkheden stellen het bedrijf in staat om niet alleen te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen, maar ook om snel te reageren op veranderingen in de markt en de behoeften van hun klanten.

De focus op samenwerkingsverbanden en nauwe klantrelaties heeft Gebroeders Jonk BV tot een betrouwbare partner gemaakt voor beddenspeciaalzaken in het hogere segment. Deze sterke band met de klanten stelt het bedrijf in staat om voortdurend te verbeteren en te innoveren, wat bijdraagt aan hun groei en succes.



Speciale jubileumcollectie
Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum introduceert Gebroeders Jonk BV een exclusieve collectie onder de naam Centuro. Deze speciale lijn bestaat uit een dekbed- en kussenpakket, waarbij klanten bij aanschaf van de producten een luxe cadeau van Atelier Rebul ontvangen. Met deze jubileumcollectie wil het bedrijf niet alleen stilstaan bij haar rijke geschiedenis, maar ook haar waardering tonen aan de trouwe klanten en partners die hebben bijgedragen aan het succes van de afgelopen eeuw.



Meer informatie:
Gebroeders Jonk BV
Slobbeland 7
1131 AA Volendam
+31 299 363559
[email protected]
www.jonkvolendam.nl

Publicatiedatum: