Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geliefde meubelzaak in Maarssen sluit na 91 jaar

Na een rijke geschiedenis van 91 jaar sluit een bekende meubelzaak uit Maarssen definitief haar deuren. De zaak, gerund door Klaas en Tina, kondigde afgelopen weekend aan dat zij aan het eind van dit jaar de winkel zullen sluiten. "Het is mooi geweest", zegt Klaas tegen VAR NWS. Het echtpaar wil het rustiger aan gaan doen en meer tijd besteden aan hun familie en vrienden.



De sluiting van Meubelen de Jager betekent het einde van een onderneming die in 1933 begon als een kleine meubelmakerij in Utrecht. "Ondanks dat we zijn gegroeid, zijn we altijd dat gezellige winkeltje gebleven", zei Klaas vorig jaar nog, toen de zaak haar 90-jarig jubileum vierde. Wat begon als een meubelmakerij in de voorkamer van een woonhuis aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht, groeide uit tot een gevestigde naam in de meubelbranche, gespecialiseerd in hoogwaardige massief eiken meubelen.

In 2015 verhuisde de winkel naar een nieuwe, ruimere locatie aan de Handelsweg in Maarssen, waarmee de zaak haar assortiment en showroom aanzienlijk kon uitbreiden. Klaas en Tina wisten in al die jaren een trouwe klantenkring op te bouwen dankzij hun persoonlijke benadering en uitstekende service. "De verkoop, de advisering en vooral de gezellige gesprekken - dat gaan we zeker missen", aldus Klaas.

De beslissing om te sluiten was niet gemakkelijk, maar Klaas en Tina zijn dankbaar voor de vele jaren waarin zij met hart en ziel hun klanten hebben mogen bedienen. "Met een eigen zaak sta je eigenlijk 24 uur per dag aan. We hebben altijd met passie gewerkt, maar we willen nu graag meer genieten van vrije tijd," vertelt Klaas. Om het einde van het tijdperk in te luiden, organiseert Meubelen De Jager tot het einde van het jaar een grote leegverkoop. "Alles moet weg", kondigt Klaas aan.

Bron: VAR NWS

Meer informatie:
Meubelen de Jager
Handelsweg 3
3606 AA Maarssen
0346-243726
[email protected]
www.meubelendejager.nl

Publicatiedatum: