Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Vertrouw op blauw met het Geberit WC-systeem'

Bij het installeren van wc-keramiek op een inbouwreservoir moet alles perfect aansluiten. Met het Geberit WC-systeem is de installateur verzekerd van een op elkaar afgestemd systeem. Zowel voor de wand als achter de wand. Het inbouwreservoir, wc- keramiek en bedieningsplaat van Geberit sluiten altijd perfect op elkaar aan, wat de installateur zowel tijd, kwaliteit als toekomstige voordelen oplevert.



Tot 40 procent sneller gemonteerd
Het inbouwreservoir en wc-keramiek van Geberit zijn voor elkaar gemaakt. Dankzij de eenvoudige Easy Fast Fix bevestiging, die vrijwel zonder gereedschap en door één installateur kan worden uitgevoerd, is de complete installatie tot 40 procent sneller geklaard, dan bij systemen van andere merken. Ook het plaatsen van de toiletzitting is snel. Deze kan eenvoudig van bovenaf worden uitgelijnd en bevestigd zonder dat er een sjabloon nodig is. Dankzij de kantelbare deuvels vallen er geen onderdelen in het keramiek tijdens demontage.

Spoelt tot 10 keer beter
De binnengeometrie van het Geberit wc-keramiek is speciaal ontworpen om de kracht van het water vanuit het spoelreservoir efficiënt te benutten voor een optimale toiletspoeling. Dankzij een nauwkeurige watersturing wordt een grondige spoeling van het oppervlak mogelijk gemaakt. De spoelprestaties zijn tot wel 10 keer beter dan de norm vereist en bijzonder stil, wat zorgt voor een hoogwaardige gebruikservaring. Geberit biedt hiermee installateurs en gebruikers een hoogwaardig WC-systeem dat het hele traject vanaf het spoelreservoir tot aan het toilet en de afvoerleiding optimaliseert.

Beproefde kwaliteit
Niet alleen tijdens de installatie bieden Geberit producten voordelen. Ook later, na vele jaren gebruik, biedt het merk de installateur gemak. Doordat Geberit producten lang meegaan, biedt het bedrijf 50 jaar onderdelengarantie op het inbouwreservoir: onderdelen van producten tot 50 jaar na de introductiedatum blijven beschikbaar voor vervanging. Omdat niet elke installateur kennis heeft van de producten van 50 jaar geleden, biedt de Geberit Pro app ondersteuning. De app helpt bij het herkennen van het product en het nabestellen van de onderdelen.

Duofix WC-Pack
Om het de installateur nóg makkelijker te maken, is er de Duofix WC-Pack; een compleet WC-systeem in één handige verpakking. Zo hoeft de installateur nooit meer onderdelen bij elkaar te zoeken en weet men zeker dat alles met elkaar werkt. Naast een voordeliger prijstarief verzekert de installateur zichzelf van een vlotte installatie en tevreden klanten.

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl

Publicatiedatum: