Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

bloomon viert 10-jarig jubileum met een limited edition collectie

De online bloemist bloomon viert haar 10-jarig bestaan. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich gepositioneerd als speler in de online bloemenmarkt door klanten te verrassen met unieke, door bloemstylisten ontworpen boeketten die tot 10 dagen vers blijven. Wat begon als een abonnementsservice voor bloemen, is inmiddels uitgegroeid tot een complete online bloemenwinkel, waar klanten niet alleen abonnementen kunnen afnemen, maar ook diverse bloemcadeaus voor uiteenlopende gelegenheden kunnen vinden. Om deze mijlpaal te markeren, lanceert bloomon een exclusieve limited edition collectie.



Limited edition 'Decade' Collectie
De nieuwe collectie is een eerbetoon aan het iconische Original-boeket, waarmee bloomon tien jaar geleden van start ging. Het ontwerp van deze luchtige en speelse bos bloemen is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde stelen, elk met een eigen unieke uitstraling. Het Original-boeket staat bekend om zijn bijzondere mix van bloemen die je zelden ziet, en biedt elke steel de ruimte om te schitteren.

Een van de hoogtepunten van deze collectie is de speciale 'Decade' Original bos, die wordt geleverd met een bijpassende keramische vaas in een exclusieve 'decade-of-bloomon' bloemenprint. De vaas, uitgevoerd in een warm beige tint, is ontworpen door de eigen designafdeling van bloomon en kenmerkt zich door een moderne, speelse en gedurfde stijl. Hiermee vormt de vaas een opvallende toevoeging aan elk interieur.

Bijzondere boeketten en verpakking
Het ontwerp van het 'Decade' Original boeket is gebaseerd op een van de populairste combinaties van bloomon-klanten en bestaat uit warme oranje-, roze- en paarstinten. De samenstelling bevat onder andere een feestelijke bessentak die zorgt voor een subtiel confetti-effect en de bijzondere 'Free Spirit' roos in een zachte perzikkleur. De unieke uitstraling van het boeket wordt verder versterkt door de speciale verpakking, gehuld in de 'decade-of-bloomon' bloemenprint, die niet alleen de bloemen beschermt, maar ook het feestelijke karakter van de collectie benadrukt.

Meer informatie:
bloomon
www.bloomon.nl

Publicatiedatum: