Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe collectie Deens interieurmerk Rice

Rice, het Deense interieurmerk dat bekendstaat om zijn levendige kleuren, lanceert haar jaarlijkse kerst- en feestcollectie. De collectie bestaat uit een reeks vervaardigde kerstaccessoires, kerstboom decoraties van textiel handgemaakt in India en feestelijk accessoires zoals kleurrijke discoballen ontworpen. De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf 1 november 2024.

De kerstcollectie bestaat uit een mix van traditionele en eigentijdse ontwerpen. Van servies om de tafel met de prachtige borden, kommen en serveerschalen van Rice te versieren. Luxe plaids, kussenhoezen en kleurrijk tafellinnen. Tot aan decoraties zoals ornamenten en elegante kaarsenhouders.



"Wij geloven dat de feestdagen een tijd zijn voor samenzijn", aldus Charlotte Hedeman Gueniau, oprichtster van Rice. "Onze kerstcollectie legt de essentie van Deens design vast en creëert een uitnodigende sfeer voor families en vrienden om samen te komen en blijvende herinneringen te creëren."

Rice zet zich in voor duurzaamheid en ethische productie. Alle items in de kerstcollectie worden met liefde en zorg gemaakt, zodat ze niet alleen mooi, maar ook mens- en milieuvriendelijk zijn.



De collectie is vanaf 1 november 2024 te koop online via www.rice.dk en in geselecteerde winkels wereldwijd.

Meer informatie:
Rice
www.rice.dk

Publicatiedatum: