Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe commercieel manager voor Gispen

Gispen heeft per 1 september een nieuwe commercieel manager benoemd. Hij is geen onbekende binnen de organisatie; de afgelopen drie jaar is hij al commercieel verantwoordelijk geweest bij het zusterbedrijf Gispen-Presikhaaf Schoolmeubelen, waar hij zijn werkzaamheden ook zal voortzetten.

Hans Haarman kijkt met zijn uitgebreide ervaring ernaar uit om het merk Gispen verder te versterken in verschillende sectoren zoals zorg, overheid, onderwijs en kantoren. "De kans om het prachtige merk Gispen samen met onze verkoopteams te vertegenwoordigen, zie ik als een geweldige uitdaging. We streven ernaar om klanten te voorzien van innovatieve en duurzame leer- en werkomgevingen", aldus Hans.


Hans Haarman, commercieel manager bij Gispen.

Gispen is al meer dan 100 jaar een speler op het gebied van duurzaam design. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en toewijding aan circulair ondernemen. De ontwikkeling van nieuwe producten gebeurt volgens de Gispen Circulaire Ontwerp Criteria, waarbij hergebruik van bestaande producten en componenten centraal staat. Ook refurbishment, waarbij bestaand meubilair een tweede leven krijgt, is een belangrijke pijler van het bedrijf. Met een sterke focus op duurzaamheid en waardebehoud, helpt Gispen klanten om op een verantwoorde manier vorm te geven aan hun werk- en leeromgevingen.

Meer informatie:
Gispen
Parallelweg West 23
4104 AZ Culemborg
+31 (0)345 474 211
www.gispen.com

Publicatiedatum: