Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo benut je de woonmaand oktober

Oktober staat in Nederland in het teken van wonen, interieur en duurzaamheid. De jaarlijkse woonmaand biedt de perfecte gelegenheid om je huis een nieuwe uitstraling te geven en bewust na te denken over je woonomgeving. Het evenement richt zich op belangrijke thema's zoals duurzaamheid, interieurstyling en energie-efficiƫntie, met als doel inspiratie te bieden en mensen te stimuleren om hun woonkwaliteit te verbeteren. Zo begint Margriet Nijboer-Brand, het brein achter Ons Thuiz, haar blog op het platform Wooninfluencers.



Een belangrijk aspect tijdens de woonmaand is duurzaamheid. Dit varieert van het toepassen van energiebesparende maatregelen, zoals betere isolatie of zonnepanelen, tot het kiezen van milieuvriendelijke materialen en meubels. Daarnaast vormt oktober een ideaal moment om het interieur aan te passen aan de herfst, door warme kleuren en sfeervolle decoraties toe te voegen. De overgang naar de koudere maanden biedt een kans om je woning gezellig en comfortabel in te richten.

Gedurende de maand worden er tal van evenementen en workshops georganiseerd. De VT Wonen & Design Beurs is daarbij een hoogtepunt, waar bezoekers nieuwe trends en collecties kunnen ontdekken, evenals interactieve workshops en lezingen kunnen volgen. Hier kunnen deelnemers persoonlijk advies krijgen van professionals en de nieuwste innovaties op het gebied van interieur en woonstyling verkennen.

Lees hier de complete blog op Wooninfluencers.

Publicatiedatum: