Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Moooi lanceert Drape Light:

'Een opmerkelijk hangend verlichtingsarmatuur'

Het Nederlandse designmerk Moooi breidt zijn collectie uit met de Drape Light, een nieuwe hanglamp ontworpen door Jamie Wolfond. Deze verlichtingsoplossing combineert een minimalistisch frame met een 3D-geweven polyester kap, wat resulteert in een eigentijdse en functionele blikvanger voor moderne interieurs.

Jamie Wolfond, de ontwerper van de Drape Light, staat bekend om zijn focus op de interactie tussen materialen en vormen. Over zijn samenwerking met Moooi zegt hij: "De kern van mijn ontwerpvisie ligt in de interactie tussen materialen, waarbij de spanning en vloeiing van elementen een poëtische dans van vorm en functie creëren."

De Drape Light maakt gebruik van een geometrische basisstructuur waarop een flexibele kap rust, vervaardigd uit gerecycled materiaal. Het ontwerp speelt in op de trend van duurzame productontwikkeling in de interieurbranche. De lamp is verkrijgbaar in twee lengtematen – 78 cm en 118 cm – en past dankzij deze afmetingen in diverse woon- en werkruimtes. Beide varianten hebben dezelfde breedte, waardoor ze eenvoudig te integreren zijn in zowel kleine als grote omgevingen.

De lamp is uitgerust met LED-verlichting, verwerkt in twee slanke glazen buizen, wat een efficiënt energieverbruik garandeert. De innovatieve constructie creëert een spel van licht en schaduw, waardoor de Drape Light geschikt is voor uiteenlopende toepassingen, van sfeerverlichting in woonkamers tot functionele verlichting in commerciële settings.

Beschikbaarheid en toekomstperspectief
De Drape Light is vanaf vandaag (8 oktober) verkrijgbaar zijn via Moooi.com en geselecteerde dealers. De lancering van deze nieuwe lichtcollectie is onderdeel van Moooi's bredere strategie om het productaanbod uit te breiden met ontwerpen die zowel visueel als functioneel impact maken.

Meer informatie:
Moooi
www.moooi.nl

Publicatiedatum: