Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eijerkamp lanceert Special Season: nieuwe collectie met 150 exclusieve meubels

Eijerkamp lanceert 'Special Season'. In samenwerking met een reeks woonmerken is er een nieuwe collectie samengesteld, voor elke woonstijl en ieder budget. "Met trots en dankbaarheid presenteren we samen met bekende woonmerken, maar liefst 150 specials. Exclusief bij ons, altijd met voordeel en op voorraad", laat Eijerkamp weten.



Alleen bij ons, speciaal voor jou
Lotte Eijerkamp licht enkele specials uit: "De bekende Leolux Flint zitbank, in de exclusieve 'Tama' stof, combineert organische vormen en royale zitkussens voor een krachtig en comfortabel design dat direct opvalt. Alleen bij Eijerkamp met 20% voordeel. Mijn favorieten uit de nieuwe Eijerkamp Collectie: De Peppe bank, met een door mij geselecteerde bouclé stof uit Italië, is een echte eyecatcher en sluit perfect aan bij de huidige trends door zijn vernieuwende vormgeving en luxe uitstraling. Tot slot biedt de Bonsai eettafel een uniek design, met een betonnen blad in limoenvorm en een poot geïnspireerd op gedraaide takken, wat hem tot een stijlvolle vervanger maakt voor de traditionele ronde tafel."|



5x woontrends 2025
Het creëren van warme, persoonlijke en stijlvolle interieurs. Dat is dé essentie van de nieuwste woontrends. 'Warm Minimalism' combineert strakke lijnen met diepe, uitnodigende kleuren. 'Bold Seventies' herleeft met gedurfde kleuren en geometrische patronen. 'Funky Vibes' brengt opvallende prints en organische vormen in huis, terwijl 'New Classic' moderne elegantie introduceert door tijdloze stijlen te vernieuwen. 'Cosy Comfort legt de nadruk op natuurlijke materialen en rustgevende tinten, voor een serene sfeer in huis.



Special events in woonwinkels
Dit najaar worden de woonwinkels van Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal het decor voor inspirerende special events. Met onder andere de Advies Festival 10-daagse – met gratis advies, het Design Event - met inspirerende workshops van ontwerpers en architecten, de nieuwste exclusieve designcollecties en meer. November staat in het teken van de vtwonen make-over maand – waarbij bezoekers de bekende stylisten van tv zelf kan ontmoeten.



Meer informatie:
Eijerkamp
www.eijerkamp.nl

Publicatiedatum: