Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In de grootste Facebookgroep van de Benelux

José deelt hilarische woontips

José Onstenk (55) uit Breda zorgt al vijf jaar voor een glimlach op het gezicht van honderdduizenden Nederlanders en Belgen met haar bizarre en grappige woontips in de Facebookgroep WoonTips. Met ruim 730.000 leden is het de grootste wooncommunity van de Benelux, waarin dagelijks tips en ideeën worden uitgewisseld om woningen zo goedkoop mogelijk te verfraaien.



Hoewel de meeste berichten gericht zijn op praktische oplossingen en wooninspiratie, valt José op door haar cynische en absurde tips. Denk aan een glijbaan naast de trap of een ingemetselde wasmachine 'tegen het trillen'. Haar bijdragen zijn bedoeld als grap, maar nieuwe leden twijfelen soms of ze het serieus meent.

José begon als moderator om de groep vrij te houden van spam, maar besloot al snel om positiviteit en humor toe te voegen. "Het gaat me niet om de likes. Gewoon een beetje humor erin, het leven is soms al moeilijk genoeg", vertelt ze. Haar creatieve grappen zijn inmiddels een vast onderdeel van de groep, en hoewel ze graag haar bekendheid zou uitbreiden, blijft ze voorlopig actief bij WoonTips, waar ze trots is op haar bijdrage aan de grootste Facebookgroep van de Benelux.

Bekijk hieronder enkele van de favoriete woontips van José.

Publicatiedatum: