Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interieurstylist Djamilla Smits:

'Interieurtrends voor het komende seizoen zijn uitbundig en uitgesproken'

Na een aantal jaren van minimalisme, staat het komende seizoen in het teken van uitbundigheid en expressie in het interieur. Interieurstylist Djamilla Smits, bekend van Eigen Huis & Tuin, deelt haar visie op de nieuwste trends en geeft praktische tips om je huis persoonlijker te maken met kleur, statement pieces en opvallend behang. "Je mag knallen met een paar kleurrijke accessoires", zegt ze tegen Ede Stad.


Interieurstylist Djamilla Smits.

Volgens Djamilla is het inrichten van je huis niet alleen een kwestie van inspiratie, maar ook van durf. "Neem de tijd om te ontdekken wat bij je past. Kijk bij anderen thuis rond en probeer uit wat je aanspreekt," adviseert ze. Ze raadt aan om vooral te mixen en matchen in plaats van complete meubelsets te kopen, die je interieur snel onpersoonlijk kunnen maken. "Probeer dingen uit. Als het tegenvalt, kun je het altijd weer aanpassen. Het belangrijkste is dat je je eigen stijl leert ontdekken."

Een opvallende trend die in 2024 en 2025 centraal zal staan is 'colourdrenching', waarbij hele ruimtes gedrenkt worden in kleur. "Aardetinten blijven de basis, maar worden nu aangevuld met warme kleuren zoals terracotta, olijfgroen, chocoladebruin en accenten van aubergine, poederroze, koraal en geel", legt Djamilla uit.

Bron: Ede Stad

Publicatiedatum: