Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jelle en Ria Prummel stoppen er definitief mee

Na lange zoektocht vindt Interieurbelevenis Prummel nieuwe eigenaar

Sinds 1 oktober heeft Interieurbelevenis Prummel uit Stadskanaal een nieuwe eigenaar. Dorien van Bruggen neemt het bedrijf over van Jelle Prummel en Ria Prummel. De afgelopen tijd werd gezocht naar een opvolger. Daarbij gold een belangrijke voorwaarde: iemand met dezelfde passie en hartstocht voor het vak.

"Ons familiebedrijf startte in 1913. Vanaf jongs af aan hou ik me elke dag met het bedrijf bezig. Op mijn negentiende nam ik de winkel van mijn ouders over en al snel voegde mijn vrouw Ria zich ook bij ons team. Onze passie ligt bij de winkel en bij interieur. We zijn erg trots op wat we hebben opgebouwd. Jaren hebben we met veel plezier en hartstocht samengewerkt en met andere familieleden en medewerkers ons bedrijf gebracht tot waar het nu staat: een interieur experience", vertelt Jelle. Ria vervolgt: "We zijn erg blij dat Dorien het bedrijf van ons overneemt en dat klanten Prummel kunnen blijven bezoeken. Dat Dorien ons opvolgt voelt goed: ze is al een tijd onderdeel van het team, het ondernemen zit in haar bloed, ze kent de winkel inmiddels door en door én ze deelt dezelfde passie voor het vak. Het is fijn dat de onderlinge band er al is, we blijven contact met haar houden."


Het team van Prummel, met Dorien van Bruggen op de voorgrond.

Unieke mix
Na een loopbaan als account- en ordermanager besloot Dorien zich te richten op haar passie: interieur. "Ik volgde een opleiding en werkte vervolgens bij een architect en bij een woonwinkel. Het allerleukste: focussen op het grote plaatje, niet enkel losse meubelstukken maar een geheel creëren. Een paar jaar geleden kwam er een interessante vacature vrij bij een interieurzaak die bovenaan mijn lijstje stond: Prummel", aldus Dorien.

Het bleek een gouden match. Dorien ging aan de slag als verkoop- en administratief medewerker bij Prummel. Dorien: "Die combinatie vond ik heel interessant. Je krijgt in de winkel en achter de schermen alles mee. Het enthousiaste en kundige team, de adviezen die we daardoor realiseren, de nauwkeurigheid waarmee we werken, de gastvrijheid voor de klant, de interieurstijlen – een unieke mix waar ik me gelijk op mijn plek voelde. Toen Jelle en Ria kenbaar maakten op zoek te gaan naar een opvolger sprak ik al snel uit: dat zie ik wel zitten, dat lijkt me fantastisch!"



Dezelfde winkelbeleving
Zowel Jelle, Ria en Dorien zijn blij dat de overname op deze manier is gelukt. Dorien: "Ik waardeer Prummel zoals het is opgebouwd, en wil ook blijven voldoen aan de verwachting van onze klanten. Met dit fijne team komt dat zeker goed. De winkelbeleving, de kwaliteitsmerken waar we mee werken en de manier waarop wij persoonlijk interieuradvies geven blijven hetzelfde. En we blijven gevestigd in hetzelfde pand. Natuurlijk zijn er ook nieuwe ideeën, die kunnen een mooie toevoeging zijn op de interieurbeleving die Prummel al is. Vernieuwen is nu eenmaal onze passie. De Hotel Chique stijl blijft echter wel de basis."

Afscheid Jelle en Ria
Tijdens het woonevent op 11, 12 en 13 oktober kunnen bezoekers zoals ieder jaar genieten van de compleet gerestylde winkel, heerlijke hapjes en geweldige prijzen. Deze editie is echter extra speciaal, het is ook het moment dat Jelle en Ria afscheid nemen van de klanten en de winkel. Ria: "Al acht jaar laten we ieder najaar aan duizenden bezoekers zien wat we kunnen qua beleving en gastvrijheid. Daar zijn we heel trots op. Hoe mooi is het dat Jelle en ik dit tijdperk afronden met zo'n spektakel." Jelle vervolgt: "Tijdens het event bedanken we graag alle klanten voor hun vertrouwen, hun bezoeken aan de winkel en dat we samen met hen ongelofelijke en warme interieurs hebben gecreëerd. We gaan iedereen missen!"

Mer informatie:
Prummel
Poststraat 33
9501 ER Stadskanaal
0599 62 24 41
[email protected]
www.prummelmeubelen.nl

Publicatiedatum: