Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Bongerd sluit zich aan bij franchiseorganisatie

Per 1 oktober heeft Meubelpark De Bongerd zich aangesloten bij een franchiseorganisatie. Door de samenwerking met een landelijke woonformule, zet het meubelpark in op een nog completer assortiment en uitgebreide diensten op het gebied van woninginrichting.

Het gaat in deze om de Thuisin-formule. Met een indrukwekkende oppervlakte van 7500 m² biedt Thuisin De Bongerd volop inspiratie voor iedere ruimte in huis, van vloeren en verf tot raamdecoratie en meubels.



Kees Verhoek, formulemanager bij Thuisin, is verheugd over de samenwerking: "We zijn ontzettend blij dat De Bongerd zich heeft aangesloten bij de Thuisin-formule. De combinatie van hun grote showroom en ons brede aanbod aan woonoplossingen zorgt ervoor dat klanten alles voor hun huis op één plek kunnen vinden. Dit sluit perfect aan bij onze visie om woninginrichting toegankelijk, inspirerend en compleet te maken. Thuisin De Bongerd blijft een unieke plek waar je volop ideeën kunt opdoen en deskundig advies krijgt om je droominterieur werkelijkheid te maken."

Meer informatie:
Meubelpark De Bongerd
Batterijenweg 19
4041 DA Kesteren
+31 488 488 855
www.debongerd.nl

Publicatiedatum: