Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Vroeger hadden de bloemen hoofdrol, vandaag vormen vazen een designstatement'

Of het nu gedurfd en artistiek is of eenvoudig en ingetogen, een vaas gevuld met bloemen brengt sfeer. "Voorheen hadden de bloemen vaak de hoofdrol, vandaag de dag vormen de vazen designstatement op zichzelf", aldus blomus.



Dit is inderdaad het geval voor de nieuwe Kagetsu-vaas ontworpen door Kazushige Miyake. Of het nu een tafel siert of als middelpunt van een kamer fungeert, de keramische Kagetsu-vaas belichaamt minimalistische elegantie en traditioneel Japans kunstenaarschap. Geïnspireerd door de charme van een enkele bloem of tak in een vaas, viert Kagetsu eenvoud en schoonheid. De vaas kan – trouw aan zijn inspiratie – dienen voor individuele bloemen, maar kan ook kleine en eenvoudige bloemstukken herbergen, geïnspireerd op de traditionele Japanse vaardigheid om bloemen van verschillende vormen, kleuren en geuren op voortreffelijke wijze te mengen.

Getrouw aan Miyakes ontwerpfilosofie zijn de Japanse cultuur en traditie diep geworteld in de essentie van de Kagetsu-vaas, wat diepte en betekenis toevoegt aan de esthetische aantrekkingskracht. De vaas heeft de vorm van een halve maan en is sereen en elegant. Het is dan ook geen wonder dat de ontwerper de naam Kagetsu heeft gekozen, die de Japanse karakters voor bloem en maan combineert, wat de organische vorm en hemelse inspiratie van de vaas weerspiegelt.

Meer informatie:
blomus
www.blomus.nl

Publicatiedatum: