Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuur breidt assortiment uit met bedframe van massief essenhout

Tuur biedt slaapoplossingen die de kwaliteit van de nachtrust moeten verbeteren, met een focus op natuurlijke en duurzame materialen. Naast een assortiment van matrassen, toppers, kussens en andere slaapaccessoires, introduceert Tuur nu een bedframe van massief essenhout.



Een bedframe als sterke basis
Het nieuwe bedframe van Tuur is tijdloos, minimalistisch, en vervaardigd uit massief essenhout. Het frame combineer je met een lattenbodem en vormt een duurzame en stabiele basis voor je matras. Het design van Tuur past zowat in elke kamer, en is gecreëerd volgens een filosofie die duurzaamheid, esthetiek en ergonomisch comfort vooropstelt.

Maak het af met een matras
Plaats een Tuur-matras in je frame, en je bent zo klaar voor de beste nachtrust van je leven. Bij het matrassen kan je kiezen tussen de opties Pure, Spring, Original en Original Plus. Het Pure-matras biedt met een kern uit biologisch koudschuim een duurzaam én erg betaalbaar alternatief voor conventionele matrassen. Het Spring-matras heeft een complexe opbouw. Natuurlatex wordt bij deze matras gecombineerd met een kern van pocketvering. Zo garandeert deze keuze optimale ventilatie en een stevig slaapoppervlak dat zich naar jouw lichaam vormt. De kern van het Original-matras bestaat dan weer enkel uit natuurlatex en werd geperfectioneerd door een team van ergo- en fysiotherapeuten. Bij de Consumentenbond kwam het als beste en meest ergonomisch latexmatras uit de test. Het Original Plus-matras onderscheidt zich door de toevoeging van paardenhaar en hennep. Deze twee elementen zorgen voor een betere vochtregulatie en ventilatie, de hele nacht lang.



Comfort 2.0 en topper erop
De boxsprings van Tuur dienen ook als bedbodem, maar bieden comfort dankzij de verende box en verhoogde bodem. Deze bedden zijn dus voorzien van dubbele vering, namelijk in het matras en in de bedbodem.

Stel meteen het complete plaatje samen door er een Mono- of Original-topper aan toe te voegen, die elk een ander aspect van je nachtrust ondersteunen. De Mono-topper bestaat uit één type materiaal, natuurlatex. Deze variant is eenvoudig, maar toch ontzettend comfortabel. De Original-topper gaat nog een stapje verder met een 7-zone ergonomisch ontwerp. Hierbij worden verschillende delen van je lichaam gericht ondersteund, zoals je schouders en heupen, voor een extra diepe nachtrust.



Meer informatie:
Tuur
www.tuursleep.com

Publicatiedatum: