Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Franke opent kantoor en showroom in Eindhoven

Franke onthult zijn nieuw onderkomen in Eindhoven. Vanuit hartje Eindhoven opereert de geheel nieuw vormgegeven sales en marketing organisatie, om de Nederlandse markt nu en in de toekomst zo goed mogelijk te bedienen. Het nieuwe kantoor wordt gecombineerd met een representatieve showroom waar het nieuwe, uitgebreide productportfolio van Franke Nederland kan worden getoond aan haar klanten.



Het showroomontwerp weerspiegelt het merkimago van Franke en belichaamt de merkbelofte om verandering om te zetten in kansen voor een beter leven. Franke Home Solutions, de divisie van de Franke Group die zich richt op complete oplossingen voor het huis en een wereldleider is in slimme systemen voor de woonkeuken, symboliseert de showroom het verhaal dat zich hier ontvouwt.

De merkfilosofie en de nieuwe uitstraling staan voor het vinden van nieuwe manieren om op een intelligente manier met constante veranderingen om te gaan. Als geïntegreerde systeemaanbieder combineert Franke Home Solutions exclusief design met volledige functionaliteit, Zwitserse kwaliteit en duurzame innovaties voor een beter leven.



De 'Great Stage'-campagne van Franke Home Solutions onthult op een creatieve, visueel impactvolle manier hoe de intelligente huisoplossingen en het ontwerp van Franke een keuken mogelijk maken die voldoet aan de wensen van alle huisliefhebbers en hun evoluerende levensambities vervult. Met het portfolio van Franke kan een complete keuken worden ingericht.

Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de wereld van Franke keukentechnologie, de productfamilies en materialen ontdekken en zich laten inspireren door unieke combinaties. De nieuwe kleuren variëren van primaire tinten tot een breed scala aan moderne secundaire kleuren, die perfect aansluiten bij Franke's vernieuwde look en feel. Deze kleuren zijn zorgvuldig gekozen om een levendig, fris en eigentijds design te creëren. De showroom benadrukt Franke's sterke positie in alle productcategorieën voor woonkeukens, zoals spoelbakken, kranen, afzuigkappen, kookplaten, ovens en accessoires.



Meer informatie:
Franke Nederland
Schimmelt 16
5611 ZX Eindhoven
www.franke.nl

Publicatiedatum: