Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Een geïntegreerde aanpak tussen ontwerp, duurzaamheid en welzijn

Humanscale presenteert 'Connected' tijdens Orgatec 2024

Humanscale, designer en producent van ergonomische oplossingen voor werkplekken, presenteert tijdens Orgatec (22-25 oktober) de 'Connected' visie. In hal 7.1 laat Humanscale zien hoe ergonomisch welzijn, milieuvriendelijkheid en interieurontwerp samenhangen. Een wereld waarin het interieur van een werkomgeving, ergonomisch welzijn en de impact op het milieu nauw met elkaar verweven zijn. 'Connected' pleit voor een duurzame, designgerichte aanpak voor hybride werken waarin alles met elkaar is verbonden.

Sergio Silva, VP Design & Innovation bij Humanscale legt uit: "Door duurzaamheid, intelligent design en flexibele werkmodellen te harmoniseren, wordt onze toewijding aan verantwoorde productie een katalysator voor industriële verandering. Humanscale's portfolio bevordert saamhorigheid en verantwoordelijkheid, waar gebruik, welzijn en duurzaamheid één geheel vormen."

De presentatie benadrukt twee kernconcepten:

  1. "Ergonomics Everywhere", dat ergonomisch welzijn ook buiten de traditionele kantooromgeving bevordert
  2. "Planet Positive", dat pleit voor een milieu- en mensvriendelijke toeleveringsketen.

Ergonomics Everywhere
Het traditionele kantoor ondergaat een metamorfose: De opkomst van het 'hybride leven' vraagt om een nieuwe ontwerp taal - meubelen die verder gaan dan de vaste werkplek. Humanscale laat een collectie zien die ergonomisch welzijn en de zorg voor het milieu vooropstelt, en waarin ook gewerkt wordt. Humanscale's collectie is gefocust op thuiswerken, vergaderruimtes, flexplekken en 'colloborative spaces', waarmee een gevoel van verbinding, welzijn en productiviteit in het veranderende werklandschap wordt geboden.

Planet Positive
Door de toeleveringsketen opnieuw in te richten, een die prioriteit geeft aan biodiversiteit en sociaal welzijn, omvat Humanscale's Planet Positive programma het behoud van wilde dieren, sociale verantwoordelijkheid en het terugdringen van koolstofemissies. Humanscale's B Corp certificering, evenals de Living Product Challenge (LPC), Declare en Forest Stewardship Council (FSC) inspireren anderen in de branche om de lat hoger te leggen. Alleen samen kunnen we, door transparantie en leiderschap, een duurzamere toekomst creëren.

Op Orgatec wordt de stand onderverdeeld in speciale zones, waaronder Ergonomics Everywhere, Pro-grade Workstations en Meeting Collection. Elke zone toont bekroonde designs voor een gezondere en comfortabele werkplek. Bezoekers krijgen ook een exclusief voorproefje van nieuwe producten zoals Diffrient Lounge, Float Gather, Float Mini, Float Micro en Sedeo.

Meer informatie:
Humanscale
Hall 7.1| Stand: E-010
Koelnmesse,
Keulen, Duitsland
www.humanscale.com

Publicatiedatum: