Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Kunst, design en vakmanschap'

Blunt France breidt verder uit in Europa en is op zoek naar agentschappen en retailers

Blunt France, een Franse meubeldesigner en -fabrikant, heeft zijn reputatie opgebouwd met tijdloos design en rauwe elegantie. Sinds de oprichting in 2006 in de kuststad Biarritz, streeft het Franse bedrijf een toewijding na van kwaliteit en vakmanschap. Het merk richt zich op het ethisch ontwikkelen van vakmanschap en materiaalgebruik, en biedt een unieke benadering van meubels die doordrenkt zijn met authenticiteit en tijdloze schoonheid. Na jaren van groei en de oprichting van een nieuw directieteam, breiden ze nu hun activiteiten verder uit in Europa.

'Quiet luxury'
De belangrijkste kracht van Blunt France ligt in het combineren van kunst, design en vakmanschap in hun creaties. Het bedrijf houdt zich verre van geïndustrialiseerde en in massa geproduceerde meubels en kiest in plaats daarvan voor een meer persoonlijke en diepgaande band met haar ontwerpen. De materialen waarmee ze werken - zoals staal, hout en andere tijdloze elementen - worden geselecteerd op hun authenticiteit en vermogen om trends te overstijgen. De ambachtslieden van Blunt France transformeren deze materialen en geven elk object een gevoel van duurzaamheid en originaliteit.

Het merk richt zich op een veeleisend publiek, waaronder mensen die "quiet luxury" waarderen - een subtiele, maar geraffineerde benadering van design. De klantenkring van Blunt France bestaat uit high-end retailers, luxe restaurants en exclusieve locaties die ruimtes willen creëren met verfijnde elegantie. ''Onze doelgroep is op zoek naar meer dan alleen meubilair; ze verlangen naar een betekenisvolle relatie met objecten die een verhaal vertellen.''

Het Franse designmerk biedt maatwerk, waarbij ze stukken creëren die precies aansluiten op de wensen van hun klanten. Hun ontwerpstijl is zowel artistiek als functioneel en vormt een perfecte balans tussen esthetiek en bruikbaarheid. Door de kracht van materialen te combineren met vakmanschap, levert Blunt France tijdloze stukken die de authenticiteit van hun oorsprong weerspiegelen.

Uitbreiden naar Europa: oproep voor agentschappen en retailers

"Na jarenlang succesvol actief te zijn geweest in Frankrijk, de Verenigde Staten, Spanje en Zwitserland, waar we aan diverse particuliere projecten hebben gewerkt, breidt Blunt France nu zijn horizon verder uit. Met een nieuw bestuurslid en extra investeringen ondersteunen we onze organische groei. We zijn op zoek naar partners in heel Europa om ons netwerk uit te breiden en onze diensten in belangrijke regio's, zoals de Benelux, Duitsland, Spanje, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk, te versterken," aldus Rémy Pollée van Blunt France.

''Blunt France is op zoek naar partners die de visie van hun vakmanschap delen. Deze agentschappen en retailers moeten een waardering hebben voor Frans design, een sterke band met lokale markten en een toewijding aan het promoten van op maat gemaakte meubels van hoge kwaliteit. De juiste partners zullen Blunt France helpen om zijn unieke mix van tijdloze materialen en modern design naar nieuwe klanten te brengen en ruimtes te creëren die een rustige luxe en verfijning belichamen.''

Waarom samenwerken met Blunt France?
Blunt France is een familiebedrijf dat trouw blijft aan zijn traditie van authentiek en compromisloos design. De sterke band met de oceaan en de natuurlijke omgeving van Biarritz speelt een belangrijke rol in de ruwe, maar verfijnde stijl van het merk. Blunt France creëert meubels die deze levensstijl weerspiegelen: ingetogen, maar krachtig, net zoals de landschappen die hen inspireren.

Samenwerken met Blunt France biedt een unieke kans om deel uit te maken van een bedrijf dat vakmanschap, individualiteit en klanttevredenheid vooropstelt. Het bedrijf levert maatwerk en werkt nauw samen met klanten om meubels te ontwerpen die perfect aansluiten bij hun wensen en visie. Agentschappen die Blunt France's toewijding aan uitmuntendheid en gedurfd, modern design delen, kunnen rekenen op een vruchtbare samenwerking, gebaseerd op respect voor erfgoed en vooruitstrevende creativiteit.

Meer informatie:
Blunt Frankrijk
[email protected]
www.blun t-france.com
Frankrijk

Publicatiedatum: