Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uipkes Houten Vloeren uit Alphen aan den Rijn moet de deuren sluiten

Deze week heeft de rechtbank 's-Gravenhage het faillissement uitgesproken van Uipkes Houten Vloeren B.V., gevestigd in Alphen aan den Rijn en Amsterdam. De onderneming, bekend om haar expertise in houten vloeren en vakmanschap, verkeerde al geruime tijd in financiƫle problemen. Tot curator is Angela van der Does-Mekes benoemd, die het proces zal begeleiden en de belangen van de schuldeisers zal behartigen.


De showroom van Uipkes Houten Vloeren in Alphen aan den Rijn.

Uipkes Houten Vloeren stond jarenlang garant voor houten vloeren en vakkundig advies. Het bedrijf produceerde duurzame vloeren in een eigen ambachtelijke schaverij in Nederland en werkte samen met vaste houtleveranciers in Frankrijk. De vloeren, verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, legpatronen en kleurafwerkingen, vonden hun weg naar zowel particuliere als zakelijke klanten. De showroom in Alphen aan den Rijn diende als een plek waar klanten persoonlijk advies op maat konden ontvangen en de diverse productmogelijkheden konden bekijken.

Naast de productie en verkoop van vloeren zette Uipkes Houten Vloeren zich in voor maatschappelijke projecten en milieuvriendelijke productieprocessen. Ondanks deze inspanningen heeft het bedrijf de recente economische tegenwind niet kunnen overwinnen. De curator zal de komende periode onderzoeken of een doorstart mogelijk is of dat de activa van het bedrijf zullen worden verkocht om zoveel mogelijk schuldeisers tegemoet te komen.

Meer informatie:
Uipkes Houten Vloeren B.V.
Euromarkt 113
2408 BD Alphen aan den Rijn
www.uipkesvloeren.nl

Publicatiedatum: