Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tarkett behaalt Platinum-medaille van EcoVadis

Tarkett heeft een Platinum-medaille ontvangen van EcoVadis, het vooraanstaande duurzaamheidsbeoordelingsplatform. Hiermee behoort het bedrijf tot de top 1% van meer dan 130.000 wereldwijd beoordeelde bedrijven en is het het enige bedrijf in zijn sector dat deze hoogste score behaalt.



Met een score van 81/100 overtreft Tarkett zijn eerdere prestaties en benadrukt het zijn sterke focus op milieu, sociale verantwoordelijkheid en bestuur (ESG). "Deze erkenning bevestigt dat we op de goede weg zijn met onze ambitieuze duurzaamheidsroutekaart voor 2030", aldus Arnaud Marquis, Chief Sustainability Officer van Tarkett.

Eerder dit jaar kreeg Tarkett's klimaatplan goedkeuring van het Science Based Targets-initiatief (SBTi) en werd het bedrijf opgenomen in de lijst van Europa's Klimaatleiders door de Financial Times en Statista. Ook ontving Tarkett een leiderschapsniveau A- van het CDP voor zijn klimaatmaatregelen.

Meer informatie:
Tarkett
www.tarkett.nl

Publicatiedatum: